Topic: Predlogi strani
Če imate kakšen predlog, kako stran polepšati - spremeniti - popraviti, pišite v to temo.
cout<<"www.mario-design.info"<<endl;
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Predlogi in obvestila → Predlogi strani
Če imate kakšen predlog, kako stran polepšati - spremeniti - popraviti, pišite v to temo.
moti me, da ko oddam post mi potem kaže kot da so nove objave v tej temi
sej dejnasko je to nova objava
pac punBB
To so takšni buggi, ki se dajo odpravit in se tudi v bodoče bodo. Drugčae pa upam, da te ne ovira to preveč pri brskanju foruma
ja ubistvu je zelo moteče ker greš pol gledat in ti da da je tvoj post nov:P:P:P
Mislim, da bi lahko v temo za najbolj modificirano ohišje, tekmovalci lepili slike, zraven pa bi odprli temo za komentarje, vprašanja in podobno..
Lahko bi dodali možnost ankete v novih temah...
Ja, to bi blo super ...
to je punBB .. more features more bugs ..
but: no features --> nothing to do
Kaj če bi na prvi strani (www.sestavi.si) tam ko je oddelek za forum dali link na besedilo (forum sestavi.si) in ne na to sliko?
Ker se mi velikokrat zgodi da mi slike sploh ne pokaže (večkrat osvežim in je isto)
Np. Zato smo tu
Predlagam nastanek rubrike Multimedija, ker bo počasi nastajalo veliko tem na to tematiko (še posebej glede pretvarjanja VHS>DVD, povezovanja TV in PC in težav pri tem ipd.)
Kaj vse bi pa vključlji v mutimedijo?
Debate o filmih ki so izšli pred kratkim, o filmih ki še nastajajo; o novih serijah, ki so že na sporedu. Dileme pri nakupih novih televizorjev, hišnih kinov, Hi-Fi naprav, probleme pri pretvarjanju videov...
Trenutno je to vse kar sem se spomnil
Sem za. Dobra ideja.
Admin, pri multimediji imaš škrata. Napiše se Divx (brez zamere, samo sem hotel opozoriti)
lp
Hvala! Menda sm popravil!
Se lahko kje na tem forumu objavijo OC "dosežki"? Se objavlja pod temo PC modificiranje ali je to mišljeno samo za styling?
Moji dosežki sigurno niso rekordni, ampak bi bilo zanimivo spremljati kakšno temo o tem; deliti mnenja, iskati nasvete ipd.
Si imel v mislih kaj taksnega?
Ja
Jaz imam še eno idejo:
Zraven linkov na vrhu ( Indeks, Seznam uporabnikov, Pravila, Iskanje, Profil, Odjava) bi jaz dal nekam vmes, ali pa čisto na desno stran link Trgovina ki bi kazal na sestavi.si
EDIT: Nisem vido da lahko na banner kliknem, my bad
No, sej ideja še na koncu ni tako slaba.. Sej kakšna povezava več ne škodi.
Predlagam novo kategorijo Novice. Pa da bi nekoga določili, da bi stalno pisal novice in nas malo razsvetlil
(se javim če je potrebno )
sestavi.si → Predlogi in obvestila → Predlogi strani