Topic: 2računalnika na 1ekran
Lp.
imam ekran acer v243h in ima dvi ter vga izhod. Sedaj me pa zanima če lahko na ta ekran priklopim dva računalnika?
ali je mogoče kako narediti?
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Strojna oprema → 2računalnika na 1ekran
Lp.
imam ekran acer v243h in ima dvi ter vga izhod. Sedaj me pa zanima če lahko na ta ekran priklopim dva računalnika?
ali je mogoče kako narediti?
A ti bi rad gledal namizje obeh računalnikov na tem enem monitorju hkrati?
Ne rad bi da bi dva računalnika opravljal, z enmo miško, tipkovnico, ter na enem ekranu
To verjetno gre, problem bi edino bil če ti to hotel delati hkrati. Ti samo priklopi obadva dvi in vga na monitor potem pa ko boš eniga zalaufal pa bo monitor tako ali tako vedel na katerem portu dobi signal, načeloma bi moralo delati
Dva računalnika na en monitor pri meni dela (preverjeno). Če imaš vsaj soliden monitor tako lahko preklapljaš med dvi in vga (nastaviš source).
Kar se pa tiče ene tipkovnice in ene miške na dveh računalnikih bo pa malo problem. Razen, če boš preklapljal .
Ali pa mas na enega priklopljeno tipkovnico in misko in se s tem povezujes preko remote desktop na drugega. Lahko delas z obema h krati
Obstaja pa še lažja pot http://www.mimovrste.com/artikel/114024 … 1#pictures
BlašSE kako to naredim?
Mc Čun ti pa si res bog, to sem iskal hvala ti
Ja imam ekran Dell in lahko v nastavitvah ekrana preklapljam source. Če ti bo kaj v pomoč, ti lahko jutri zrihtam screene.
LP Blaž
tej pa prosim blaž
Evo, tako simpl to zgleda pri meni. Kako imajo pa Acerji to nareto, pa nebi vedo.
Opravičujem se zaradi kvalitete slike, ampak digitalc je neki štrajko.
LP Blaž
Najlažje da uporabljaš eno miško, tipkovnico in monitor na večih računalnikih je da kupš KVM stikalo.
Hvala blaž, sem tudi pri mojem acerju ugotovil vseno ti hvala za pomoč.
larrry SLO naročil bom tist ko je mcčun dal link
sestavi.si → Strojna oprema → 2računalnika na 1ekran