1 (edited by xpolhecx 2007-09-07 13:46:33)

Topic: kupujem računalnik po komponentah

Lep pozdrav!

Odločil sem se da zamenjam moj stari računalnik in kupim nekaj novega. Kupil bi naslednje komponente in bi prosil, če lahko okvirno izvem, kdaj bi dobil vse te izbrane komponente (če so na zalogi - kolikor vidim je vse na zalogi, razen grafične kartice) in koliko stane dostava na dom? (skupna vrednost naročila z 20% DDV je 515,54€).

1. Leadtek-Grafična kartica Leadtek PX8800GTS 320/320MB PCIE HDTV
2. Patriot Memory-PATRIOT 2x 1GB DDR2 ram, PC2-6400, 800MHZ s hladilnikom
3. LC Power-LC NAPAJALNIK 550W LC6550GP 140mm FAN,v2.0(24pin)
4. Western Digital-WD 320GB SATA2, 16Mb, 7200rpm, (WD3200AAKS)
5. LC Power-Ohišje LC 2716B, MIDI, U/A, ATX/mATX, črn
6. NEC-DVD +/- RW NEC, AD-7173S BULK, 18x, SATA, črn
-------------------------------------------------------------------------------------------------
SKUPAJ: 515,54€

za vse informacije se Vam lepo zahvaljujem

Re: kupujem računalnik po komponentah

Dostava je brezplačna. Leadtek pa naj bi prišel v slovenijo v sredo 12 tm (po nopovedi uvoznika).

Tako, da je potem kartica lahko pri nas v četrtek 13 tm.

3 (edited by xpolhecx 2007-09-07 18:18:36)

najlepša hvala...potem bom pa kr danes oddal naročilo, pa upam da dobim do petka, 14.9.2007 smile

a je dostava res brezplačna? ker ne bom naročil celega sistema, ampak 6 komponent brez procesorja in matične plošče??? ker piše da je poštna dostava 3€ in dostavna služba prav tako 3€. kakšna je sploh razlika med tema dvema?

http://shrani.si/f/1/eS/434RXnlC/screen001.jpg

pa kaj pomeni tam izbira plačila: NAKAZILO (0€) ter Z ODKUPNINO (2€)

Nakazilo pomeni, da ti predhodno nakažeš denar na TRR podjetja in ti oni potem pošlejo - z odkupnino pa ti plačaš poštarju + 2€.

Js sem kr izbral "naša dostava in vklop (0,00€)" pri izbiri nakazila pa sem izbral "gotovina". Je to vredu glede na to, da nisem vzel celega sistema računalnika?

Dobil boš takoj nazaj mail, če boš lahko to vzel.. mislim da boš lahko.. dobiš boš v glavnem mail če boš lahko, če ne pa ti bo tak pisalo kaj ma š na razpolago. Izbira Gotovina je ok.

<?php echo "MARIO ROPIČ \n"; ?>
cout<<"www.mario-design.info"<<endl;

najlepša hvala. ko sem dobil mail, sem dobil samo predpračun, nič me niso opozorili, da bi blo kaj narobe.

S predračunom je vse ok.

ok, hvala. upam da bo res grafična drugi teden pri vas, pa da dobim do petka te komponente. kdaj pa vozi vaša služba pošto?

Kolko vem, vozijo te dostavne službe dokler nena dostavijo big_smile tak so mi rekli ko sem klical na DPD da nimajo določenih ur.. dokler nena vsega razvozijo.. big_smile

aha, ker sem mislu da vozijo sam dopoldan. upam da bom takrat doma

Sej če te nebo, pa te tak pokliče.. vsaj mene je.. enkrat so mi celo paket v Evropark pripelali ko sem bil ravno tam tongue

Mene bi zanimalo če sem jaz v petek tam popoldan ob 4h naročil ali bom danes v ponedeljek dobil?

Naročene komponente bomo poslali danes . Tako, da bodo pri vasj 99% jutri.

admin wrote:

Naročene komponente bomo poslali danes . Tako, da bodo pri vasj 99% jutri.

za koga je bilo to mišljeno?? za mene al sebi7

Mišljeno je bilo za sebi7.  Tvoja kartica pr pride v sredo. Tako, da bo potem vse skupaj verjetno pri tebi v četrtek ali petek.

ok super smile

Danes sem dobil od vas mail z vsebino:

info@sestavi.si wrote:

Pozdravljeni!

Naročeno blago po predračunu 1088 vam je bilo poslano 2007.09.11. Predračun si lahko ogledate na http://sestavi.si/xxxx.

Vse skupaj smo vam zmontirali v ohišje.

LP!

Hvala za nakup in lep pozdrav.
www.sestavi.si

Zanima me, kako ste mi lahko komponente zmontirali, če nisem naročil procesorja in matične plošče? Torej bom dobil paket jutri, 12.9.2007?

super ste smile smile

smile

Zmontirali smo vse kar se je dalo. Se pravi: napajalnik, disk in dvd rw. Ostalo pa smo priložili v ohišje.

aha, že razumem...torej jutri že dobim? ste pa hitro dobli grafično.

Vcasih presentimo in pride kaj prej kot je predvideno.  Če bo vse normalno z dostavo bodo komonente jutri pri vam.

res ste super...same pohvale zaenkrat smile kar tako naprej

nekaj me zanima, ko bom vstavjlal procesor na matično. moram na kaj posebej pazit? kako je s tisto termalno pasto? tega mi ni treba nanašat al kako? samo procesor vstavim na matično, in potem čez dam ventilator ki bo priložen?

hvala

Js bi vsekakor dal termalno pasto gr na tvojem mestu big_smile Če ne, boš mel roštilj. Saj niso tk fejst drage paste, pa še fajn je od cajta do cajta dol postrgat jo pa nanovo nanest, tk da ni kaj, če kupiš celo. Lepo naneseš (prevelko) in z nečim enakomerno razmažeš in to je to.

Če si kupil box procesor ima priložen hladilnik na katerem je že termalna pasta (odstrani nalepko)...
Če pa imaš drug hladilnik pa moreš nanesti pasto sam (malo uporabi google in boš našel filmček, ki ti pokaže kako se zadevi streže).