Topic: Razočaran do amena
Naročim sestavljen računalnik. MOJA napaka je bila da sem naročil napačno matično - potreboval sem eno matično da lahko dam noter 2 grafiični. Poleg sestavljenega računalnika sem naročil EXTRA grafično. Torej so v naročilu bile 2 (z besedo DVE) grafični. V opombah sem napisal, da želim da mi DRUGO GRAFIČNO KI JE NAROČENA ZRAVEN SISTEMA VGRADIJO v sistem, saj potrebujem več dvi izhodov. Dodal sem, da če kaj ni kompatibilno NAJ MI PROSIM SPOROČIJO. Imajo moj mail in mojo telefonsko. Danes dobim kišto in zraven grafično...ker matična ne podpira dveh grafičnih d0h...in KAM NAJ JO PORINEM???
Tle izlivam žolč, zaradi malomarnosti sestavi.si v upanju da bodo rešili situacijo, in da bom naknadno lahko napisal kako dobro post sale službo imajo.
p.s.: Direkten quote:
opomba: (tel. cifra) Želim da mi poleg grafične kartice, ki je v sistemu vgradite tudi grafično kartico, ki je naročena poleg sistema. Če morda kaj ni kompatibilno, mi prosim sporočite. Dve kartici potrebujem, ker imam dual monitors + dvi projektor tako da potrebujem 3 dvi izhode. Če imam kake pomešane pojme, mi prosim sporočite.
sklic: 1488