Topic: ohišje

uceri sm pri vas narocu pc z narocilom st. 1629. pa pi rad prvotno ohisje zamenu s tem----->

Enermax-Ohišje Enermax CS-031 CA3030-BS MIDATX (brez napajalnika)

če je to mogoce wink

lep pozdrav UROŠ

Re: ohišje

Za zamenjavo ni problem. Samo zanima me ce gre za to ohišje?

http://www.sestavi.si/item.php?id=121&tbl=case

točno ta je, kej bi mi lahko potem popravili predračun , da vidm kolko nakazt wink

lep pozdrav UROŠ

Predračun popravljen. Za nakazilo 662,65 eura. Hvala in lep pozdrav!

5 (edited by uros_dtl 2007-11-29 11:22:27)

mam problem. dons sm dobu pc. vse lep in prav sam ne zazna mi pekaca. usaj mislm, da bi mogu bit pod sata 2

dam na automtic... nc, pa tut anbene opcije nimam da bi se v pop up oknu ksn dvd rw driver pokazu.a  mora biti pr pekacu odzadi 1 al dva  konektorja( en rdeč in en črn, oba pa mata utore v L obliki)

prosm za pomoč, ker sem se mal mlečen na tem področju  wink smile

aja pa kako se prkljuci miska na ta pc, ker nima nobenega izhoda wink

lep pozdrav uroš

lep pozdrav UROŠ

smile

miska mora bit usb drgac ne gre na novih platah.

A imas ata ali sata dvd pogon?

7 (edited by uros_dtl 2007-11-29 21:40:25)

evo za pekac sm ugotovu , da en konektor (power suplay) ni biu prključen.

druga stvar pa je , da nemorm oz kako se odprejo vratca za disketnik na sprednji strani??

aja, pa se tole. mam windows v image obliki, to se pravi da ga moram bootat. torej na SATA 1 mam prklopljen trdi disk, na SATA 3 mam pa pekac. al moram polej 1 boot nastavt na pekac al kaj, ker napise mi sam "detect drives done  no any drives found"

lp uroš

lep pozdrav UROŠ

Ce hoces bootat iz dvdja pol mors nastavit 1st boot device cd/dvd (saj je logicno)

Ce imas pa image winsow jih mors pa prej pomojem posnet nekam na en cd/dvd ce sm te prav razumel

Ja, lahko bi jih bootal tudi iz USB ključa, vendar si sliko raje zapeči na CD oz. DVD. Bo manj težav.

<?php echo "MARIO ROPIČ \n"; ?>
cout<<"www.mario-design.info"<<endl;

10 (edited by uros_dtl 2007-11-30 09:38:43)

ok, hvala sa pomoc. windows mam zapecen v ashampoon programu. a bi mogoce pomagal, ce bi ga zapeku v nerotu in naredu tm boot cd/dvd???

z neta sem sneu windows v rar filu. a jst ta fajl zapecem lohka direkt na cd/dvd al ga moram od rarat in pol tiste dartoteke zapect???? wink

upam da me razumete, nism neumn , samo nimam prakse s tem wink smile

plz HELP, ker mi je prou hudo , ko gledam moj nov comp tko nemocno zivotari tm hehehe wink

lp uroš

lep pozdrav UROŠ

Kater file dobiš ko razraraš winse?

mam dva  winsa dol potegnjenega:

1 rar fajl v ktermu so ccd file, img file in pa sub file

2 ma dartoteko navadno v kermu je ful rar fajlov, ko en rar falj odraram  ma pa autorun fajl, system 32 ...

lp uroš

lep pozdrav UROŠ

stvarca deluje, porocam ko bo zrihtan

lp uroš

lep pozdrav UROŠ

evo , stvarca deluje supersonično wink, rad bi pohvalil ves sestavi.si team in prav tako tudi vse tiste , ki so mi kakorkoli pomagal wink

lep pozdrav uroš

lep pozdrav UROŠ

Hvala za pohvale smile

<?php echo "MARIO ROPIČ \n"; ?>
cout<<"www.mario-design.info"<<endl;

smile

Hvala za nakup in za pohvale.