Topic: Pomoč zaradi padca quada
Ko sem ga vzel iz škatle mi je quad padel 20 cm iz rok na tepih. Zdaj pa se bojim da ne bi delal. Ali je mogoče da se je uničil ???? Prsoim za hiter odgovor
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Strojna oprema → Pomoč zaradi padca quada
Ko sem ga vzel iz škatle mi je quad padel 20 cm iz rok na tepih. Zdaj pa se bojim da ne bi delal. Ali je mogoče da se je uničil ???? Prsoim za hiter odgovor
Po vsej verjetnosti je vse ok, razn če je odpadla kaka nogica al pa kaj
ne nič ni odpadlo kaj pa moteno ne more delovati zaradi tega npr. če bi se katero jedro pokvarilo kako bi vedel če bi se pokvarilo??
Vstavi pa sem skoraj prepričan da bo delalo.
Možnosti da bi delno delalo ni ali dela ali pa ne dela, 90% dela. Meni je padel že iz 1m pa še danes laufa
vstaviti pa še ga ne morem ker nimam vseh komponent
sam upam da bo delalo
tebi je quad core padel z 1 m ko je bil v škatli ali brez škatle na tla ??
Meni je c2d padel iz roke oz mi je zdrsnil, brez škatle samo proc sem držal v roki pa je padel na parket. Narobe ni blo nič.
Ko boš sestavil poročaj
oprosti vendar te ne razumem, tebi je c2d padel z 1 metra na tla ali kako??
Ja felo, iz enega metra mu je padel procesor na tla. Jedra ne moreš uničit, razen če se je čip okrušil ali če si zlomil kakšno nogico
saj nima nobenih nogic; pa če je padel na preprogo 100% ni nič narobe
Jaz sem že nekaj krat mel v operaciji svojga AMDja 4200+ ko ima tačke, pa sem pač po neprevidnosti par jih odlomil, vse se da rešit hudič je samo če ti dol pade in se ti odlomi ali okruši del čipa.. potem pa v večih primerih ni rešitve
sestavi.si → Strojna oprema → Pomoč zaradi padca quada