Topic: Predračun 1944

Pozdravljeni!
Zanima me, kdaj lahko pričakujem računalnik? So vse komponente na zalogi? Predračun je že plačan.
Mogoče veste, kdaj dobite Ohišje Enermax Chakra CS-032BF ECA3052? Če pride v kratkem, bi se odločil za to ohišje in doplačal razliko....če je možno seveda?

Re: Predračun 1944

Najprej hvala za nakup in plačilo.

http://www.sestavi.si/item.php?tbl=case&id=169 mislm da se gre za to ohišje. Dobimo jih v soboto oz. najkasnje v ponedeljek. Tako da ne bi smel bit problem z spremembo ohišja.

Račnualnik pa lahko sestavimo nekje v ponedeljek, tako da ga dobite po praznikih.

Gre za to ohišje, ja. Če pride v soboto oz. v ponedeljek prosim, da mi zamenjate za to ohišje, pa bom doplačal razliko (sporočite mi razliko, pa vam jo nakažem na račun). A imjo vaša ohišja nalepko, da se pač ne da odpret, ne da bi prekinil garancijo? - sprašujem zaradi možnih modifikacij ohišja (kakšen dodaten ventilator ipd)?

Računalnik ima garancijo po komponentah in ga lahko odprete. Predračun bomo pa popravili in vam sporočili razliko.

5 (edited by Explorer 2007-12-29 15:42:59)

Najlepša hvala!

Če dobite ohišje v modrimodri barvi, bi vzel modrega, drugače pa pač alu barvo.

Kakšno je stanje mojega naročila? Kdaj lahko pričakujem računalnik?

Računalnik je v sestavi. Predvidoma bo končan jutri.

Se pravi, da ga lahko pričakujem v soboto? Ste dobili ohišje Enermax Chakra CS-032BF ECA3052 in zmontirali v tega?

Kaj se dogaja z mojim naročilom? Ste že poslali?

Danes sem prejel računalnik.....zaenkrat zadovoljen, več pa, ko ga stestiram- še ni časa.