Topic: Predračun št. 4012

Pozdrav!

Mislim da me ze vsi med usluzbenci poznate, gre namrec za Seagate 7200.11 320Gb Disk, ki mi ga iz dneva v dan obljubljate pa iz tega ni nic... No navalicu sem se klicanja zato bi vas prosil da mi odgovorite na preprosto vprašanje... KDAJ ? ( prosim iskreno, rajs vidm da mi recete cez 1 tedn kakor da me iz dneva v dan nategujete )... Hvala...

Re: Predračun št. 4012

Hm....

Sam ves da hoces imet disk, ki na tvoji plosci ne dela. Poslai smo ti ze dva diska, za katera smo ugotovili, da na tvoji plosci ne delata.

Na tvojo prosno smo nov disk odprli in pognali test, ki si ga želel in je ta program javil napako. Samo za tebe smo uvozili nov disk točno željenega modela, ki pa ga žal še nismo uspeli stestiratm, da ti ne pošiljamo diska katerega tvoja plata ne podpira. Testa danes ne bomo utegnili narediti, ga bomo pa jutri in te pokličem kako se bo izšlo.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav!

Evo informacije iz servisa...

Diski, ki so prisli iz uvoza imajo nalozen nov firmware SD22, diks pri testu ni javil napake.

Tako, da bomo disk poslali jutri na vas naslov.

Zdaj bi moralo biti vse ok.

No no no, lepo pocas... Da je kriva moja plata ? Mislim da ze samo tale vasa izjava - " !!! Na tvojo prosno smo nov disk odprli in pognali test, ki si ga želel in je ta program javil napako.!!! " - lahko pove da ni moja plata kriva za nedelovanje diska! Ce bi mogoce mal prebiral svetovne forume bi lahko vidl da je bilo na NewEgg-u od 29 prodanih diskov 17 enako zanic kot moja 2, bi diske lahko takoj poslal nazaj uvozniku in jih zamenjali za diske z novejsim firmware-om! Ni lepo da zaradi tega problema krivite mene, ker je ocitno da napaka ni moja! No pa pustmo zdej to... Me veseli da ste se potrudl zame in narocil disk, ki si ga res zelim imeti... Ceprav sem cakal vec kot mesec dni si zasluzite pohvalo za trud! Tako da HVALA!

Evo...

Disk poslan. Prosim, da javis če bo tokrat delalo.

Pa hvala za potrpežljivost.

Jutri po 16h sporocim smile

Morm rect da disk dela k urca smile tako da se 1x hvala za vas trud pa upam da se kdaj! byebye

Me veseli.

LP!