Topic: mobitel instant internet
ali se splača imeti mobitel instant intremet? deluje ta internet tudi na hrvaškem brez dodatnega plačila? kakšna je pokritost s signalom v sloveniji?
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Wi-Fi povezave → mobitel instant internet
ali se splača imeti mobitel instant intremet? deluje ta internet tudi na hrvaškem brez dodatnega plačila? kakšna je pokritost s signalom v sloveniji?
Dosti informacij o njem nimam.. vem pa da ga ima moj bratranec je zelo nezadovoljen, predvsem pri plačilu..
sedaj sem si kupil ta internet, in v mežici ne dela ne hitro ne počasi nekaj srednjega.
Vendar vseeno vam ga ne priporočam. Če pa se odpravljate v tujino vam bo delal brez problema vendar je za to potrebno dodatno plačilo.
Če pa si doma v centru večjega mesta, npr mb, celje, lj, pa dela hitreje kot večina siola 1/256..
Splača se tudi na določenih mestih kjer internet sploh še ni možen.
Če pa si doma v centru večjega mesta, npr mb, celje, lj, pa dela hitreje kot večina siola 1/256..
Splača se tudi na določenih mestih kjer internet sploh še ni možen.
saj ima tudi veliko hitrost DO 7.2 Mb/s download 1,6MB/s upload. vendar vse odvisno od signala.
@mlinar, kako hitrost pa imaš ti? Koliko plačuješ?
@mlinar, kako hitrost pa imaš ti? Koliko plačuješ?
Imam paket neomejeno torej plačujem 28€ na mesec. Moje omrežje je večinoma na eni črtici HSUPA signala, hitrost pa je okloli 130-140kb downloada in 20-30kb uploada.
Povprečen adsl 1mb
sestavi.si → Wi-Fi povezave → mobitel instant internet