Topic: nova stran sestavi.si
Evo....
Po letu dni ... končno
http://beta.sestavi.si/puzzle/
če ima kdo kak predlog bi ga bili zelo veseli
nakupi pa še niso mogoči
Hvala in LP!
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Spletna trgovina www.sestavi.si → nova stran sestavi.si
Evo....
Po letu dni ... končno
http://beta.sestavi.si/puzzle/
če ima kdo kak predlog bi ga bili zelo veseli
nakupi pa še niso mogoči
Hvala in LP!
to belo ozadje bi lahk spremenili v drugo barvo
to belo ozadje bi lahk spremenili v drugo barvo
Predlagam zeleno, kot je na gumbu v košarico, vendar bolj transparentno
mogoče bi lahko v desnem kotu naredli tudi zadnje na forumu tak ko je blo na tej strani
na to smo pa pozabli....
Ne morem verjet, da se je sestavi.si oz. se bo posodobil Svaka čast To morem zapit
dam za pir, ko bo laufalo...naridmo en sestavi.si party
no mam še 2 predloga... pač primerjava komponentov... in pa da bi se v meniju >konfiguracije zapirale kot ostale kategorije...
pa v zgornjem desnem kotu da bi zamenjali kodo da ti facebook skupino odpira v novem zavihku...;) pa seveda zgornja 2 predloga...
Potem pa še par modifikacij na Forum-u, pa je victory tu
nikjer nisem našel opreme za moding Pcja
Kaj vse pa boste imeli pod rubriko vodna hlajenja. Mogoče kakšne bloke za cpu in grafe, cevi??
men je pa že zdej fajn sicer res da nisem mel časa podrobno pogledat ampak se mi že zdej zdi v redu
fajn preglednost je
bom drugič malo bolj pogledal pa povem še kej
Kdaj bo možno kupovati preko nove strani?
Predvidmo do konca tedna...
in kako je kaj z novo spletno stranjo?
in smo jo dočakali Pohvale z moje strani mogoče bi lahko facebook skupino odpiralo v novem zavihku, primerjava komponentov, status naročila (v teku, poslano...), paypal nakupi in pa da bi se zavihek konfiguracije zapiral kot ostali... Drugače pa mi je stran zelo všeč...pa da ga nebi srali z zelenim ozadjem
dam za pir, ko bo laufalo...naridmo en sestavi.si party
Je datum že znan?
EDIT: pa seveda bi blo boljše če bi stran celotno prevedli v slovenščino...velja tudi za forum
Drugače pa na strani narobe kaže poste... pa še slikce js ful pogrešam z starega foruma
in pa ureditev izdelkov v prave kategorije (antivirusni kolirkor vem ni operacijski sistem )
admin za vodno hlajenje boste tudi prodajali bloke za cpu in grafične kartice, mogoče tudi kakšne radiatorje za vodno hlajenje Drugače pa pohvale za odlično stran in veliko izbiro grafičnih kartic in matičnih plošč (predvsem EVGA)
Pogrešam desno en klik za forum, kateri te vrže na home page foruma
Aja, pa vidim bug, da na začetni strani ne kaže pravilno od koga je bil post poslan (pri forumu desno)
Zdaj pa sem malo zmeden! Ko hočem opravoto nakup se vpišem tam kjer se je treba vpist da končaš pa mi ven vrže sporočilo da se geslo in uporabniško ime ne ujemata! Uporabil sem podatke ki sem jih dobil pri registraciji in je še vedno isto! Enako je za password reset. mail in uporabniško ime se ne ujemata! Kaj je zdaj to? Prosim za hiter odgovor!
DA še zmeraj isti problem...
Prosim, če mi na mail info@sestavi.si pošlješ podatke s katerimi si se prijavil.
Hvala in lep pozdrav!
še 1 slabost podpis - premalo dovoljenih znakov
sestavi.si → Spletna trgovina www.sestavi.si → nova stran sestavi.si