Topic: predračun: 5868

zdravo jaz sem danes dobil pošiljko in dali ste mi drug ventilator, drugič če bote kaj spreminjali me obvestite ne pa kar nekaj posvojmu

lp luka

Re: predračun: 5868

Za napako se opravičujem...

Lahko nam na nase stroške vrnete ventilator in bomo poslali pravega.

LP!

zdravo

ventilator bom obdržal, ga bom dal drugam

drugače mam pa zdaj en problem z napajalniku

prej sem mel lc power 550 w napajalnik in danes sem dal tega ko sem pri vam naročal in ko sem prišel v windowse mi je 5 minut delal ručunalnik normalno potem pa mi je zamrznil, in sem ga mogel resetirat, in to se mi ponavlja kar naprej, potem sem dal nazaj star napajalnik in mi dela normalno ručunalnik, zdaj me zanima aje to z napajalniku kaj narobe ali je kaj drugega
napajalnik sem priklopil točno tako kot ga je treba, aje slučajno možno to da ne pride do napajalnika dovolj toka, ker mam na razdelilcu prikloplen prenosnika in namizni tučunalnik, in monitor ,zunanji disk , zvočnike ,...

hvala na pomoči

mene zdaj zanima kako naj vrnem napajalnik na garancijo, ker je očitno da je pokvarjen

Najbolse, da ga pošlješ po pošti. Predlagam , da ga pošlješ čimprej.

Hvala in LP!

ok poslal ga bom jutri

js bi uprašal če ste dobili nazaj napajalnik

Ja smo ga dobili.

Pošljemo danes novega.

LP!

aje bil pokvarjen, sam zanima me

zdravo
danes sem dobil nazaj napajalnik,in sem videl da ste mi poslali isti napajalnik, potem sem ga namestiv in zagnal računalnik in isto naredi , zašteka komp,zdaj me zanima če je možnost da vrnem napajalnik in mi vrnete denar, ker sem tud opazu da ga še odprli nisti ali kar koli

lp

Zdravo!

Seveda. Pošljite k nam napajlnik na mail pa prosim posredujte podatke za nakazilo.

Hvala in lep pozdrav!