Topic: Nakup Komponent

Pozdravljeni. Kmalu si hočem kupit nov komp, in bi me zanimalo sledeče. Predvsem bi admina vprašal ali je možno nabavit matično  MSI 790FX-GD70. Kot drugo bi pa vprašal ali lahko v Haf932 zamenjate ventilatorje iz rdeče na modro?

Hvala in lep pozdrav

Re: Nakup Komponent

Pozdravljeni!

Ploščo lahko zrihtamo. Kar se spremembe barve ventilatorjev tiče zna biti problem, ker ima haf 932 posebej oblikovane ventilatorje.

LP!

Vprašal bi samo še za okvirno ceno matične.

Pa še to bi me zanimalo ali bi se dalo nabavit  hladilnik cooler master v10?

glede HAF932 ventilatorja...jaz bom verjetno zamenju barvo vendar je veliko zajebancije...prvo moraš vse 4 rdeče led lučke odstranit in jih nato zamenjati morajo pa biti enake...tak da tega ti verjetno nebodo šli menjat v nobeni trgovini... wink

--->[Asus P5Q PRO]-[CORE 2 QUAD Q9450 watercooled]-[Mushkin DDR2 4GB]-[Sapphire HD5870 Vapor-X 1GB]-[Cooler Master HAF 932 FullTower]-[SteelSeries Siberia "Full-size" Black USB]<---

Problem je da se te ventilatorje da dobiti samo v Ameriki in Aziji sad
http://cmstore.coolermaster-usa.com/pro … cts_id=178

Verjamem, da se na kakšnem Nemškem eBayu da dobit..

<?php echo "MARIO ROPIČ \n"; ?>
cout<<"www.mario-design.info"<<endl;

No sem preveru poštnino (60€) tak da če jih najdeš ene 5 se lahko odločmo in kupmo ker za 1 se nesplača (ventilator 17€ poštnina 60? big_smile )

--->[Asus P5Q PRO]-[CORE 2 QUAD Q9450 watercooled]-[Mushkin DDR2 4GB]-[Sapphire HD5870 Vapor-X 1GB]-[Cooler Master HAF 932 FullTower]-[SteelSeries Siberia "Full-size" Black USB]<---