1 (edited by MrMiso 2009-09-19 12:35:37)

Topic: i5 komp

No prvo kar sm opazu, da imate za prenastavljeno konfiguracija nastavljene RAM-e in Optično enoto, ki naj ne bi bili na zalogi in ker naslednji teden nameravam kupiti nekaj podobnega me zanima, kako je z dobavo le tega. Optično enoto ni problema zamenjat medtem, ko bi RAMe mel kr te ko so prenastavljeni.

No razmišljal sem v nečem takem:

• Matična plošča:

• Mainboard S - 1156 ASUS P7P55D Pro, ATX    161.97€
    Procesor:

• Procesor INTEL Core i5 - 750, 2,66GHz, LGA1156, Quad - Core, Boxed    182.49€
    Pomnilnik:

• DDR3 - RAM KIT 4096 MB, PC3 - 1600 MHz, CL9, CORSAIR DHX    99.36€
    Grafična:

• VGA HD 4890 VAPOR - X 1GB DDR5 PCIE HDMI/DP/DVI LITE    194.09€
    Disk:

• HDD SAMSUNG 1TB SATA2 32MB/7200    76.81€
    Optična enota:

• DVD +/ - RW SAMSUNG, SATA S223B - Črn    21.34€
    Ohišje:

• Antec Three Hundred    51.61€
    Napajalnik:

• PWS COOLER MASTER SILENT PRO M700W RS700 - AMBAD3    103.74€

Pol mam pa še par vprašanj in  bi bil zlo hvaležn če bi kdo odgovoril?

1. Je kakšna bistvena razlika med Pro in non pro verzijo matične? Naj povdarim, da nism neki pro navijalec.

2. Bi mogoče kdo svetoval kako drugo grafo?

3. Bo napajalnik dost močan ?

4. Bi kdo dal drugo kišto in zakaj ?

5. Ja pa sm študent in glede na to da je na MSDNAA že Windows 7 na voljo, je tu možnost, da se bi dalo tu kej zmenit za namestitev Windows 7, da se nebi potem ukvarjal doma s tem ?!

LP MrMiso aka Danijel

Re: i5 komp

Zdravo!

Kar se rama tiče pride pošiljka najprej v ponedeljek in še v sredo, tako da  ne bi smel bit problem.

V pondeljek dobimo tudi Samsung DVDRW menda nov model??? (bomo videli)

1. Je kakšna bistvena razlika med Pro in non pro verzijo matične? Naj povdarim, da nism neki pro navijalec.
NE in če ne misliš navijat je pomejome navadna verzija te plošče čisto OK

2. Bi mogoče kdo svetoval kako drugo grafo? Js ne. Meni se zdi ok grafa.

3. Bo napajalnik dost močan ? DA.
   4. Bi kdo dal drugo kišto in zakaj ? To ohišje je OK.
   5. Ja pa sm študent in glede na to da je na MSDNAA že Windows 7 na voljo, je tu možnost, da se bi dalo tu kej zmenit za namestitev Windows 7, da se nebi potem ukvarjal doma s tem ?!
Sistem namestimo, če je kupljen orginal OS, Zraven Viste dobis kupon za  kasnejsno nadgradnjo na 7

Upam, da sm kaj pomagal.

LP!

MrMiso tudi sam sem uporabnik MSDNAAja pomoje je najboljše, da si dol potegneš win7 ter ga zapečeš na DVD, prepišeš kodo in jo pošlješ na sestavi.si, lahko pa mi na ZS pošlješ kodo pa ti jas dol potegnem win7 pa jo nesem v BIT (sestavi.si) saj imam samo 100m do trgovine big_smile

--->[Asus P5Q PRO]-[CORE 2 QUAD Q9450 watercooled]-[Mushkin DDR2 4GB]-[Sapphire HD5870 Vapor-X 1GB]-[Cooler Master HAF 932 FullTower]-[SteelSeries Siberia "Full-size" Black USB]<---

Enostavno pošlji na Sestavi.si kodo od MSDNAA (tudi sam uporabljam smile )

<?php echo "MARIO ROPIČ \n"; ?>
cout<<"www.mario-design.info"<<endl;

ja samo je tu problem ker nevem ce majo kak CD zato:P

--->[Asus P5Q PRO]-[CORE 2 QUAD Q9450 watercooled]-[Mushkin DDR2 4GB]-[Sapphire HD5870 Vapor-X 1GB]-[Cooler Master HAF 932 FullTower]-[SteelSeries Siberia "Full-size" Black USB]<---

MrMiso wrote:

Je kakšna bistvena razlika med Pro in non pro verzijo matične? Naj povdarim, da nism neki pro navijalec

Če misliš kdaj iti CF ali SLI potem ja, drugače pa tako kot ti je Admin napisal wink

Ah ke CF, Sli mam slabe izkušnje s tem.. drgač pa hvala za informacije, komp že naročen big_smile!