Topic: Kopujem prenosni računalnik za delo z grafičnimi aplik.

Namreč prehajam iz pc-ja na laptop (logistične težave:), faks) in hočem da bi najdel nekaj kar je kvalitetnega, uporabnega za daljše delo z njim ter predvsem grafično zmogljivega.
Sem pa omejen z denarjem tako da recimo 1000€ izjemoma več.

Med čekiranjem sem opazil applla, zdej me pa zanima če ma mogoč kdo kakšne informacije glede 3d oblikovanja na applu oz. če ima kdo kakšne izkušnje in pa priporočila, na katerem koli drugem prenosniku, glede 3d dela z njm?

Zanima me pa tud, kaj je z tole grafično NVIDIA Quadro ?

Ostale karakteristike, razen grafično zmogljiv in lahkotno delo z njim so postranske (toda mam filing da to je tud najdražje smile?

LP, hvala za info

Re: Kopujem prenosni računalnik za delo z grafičnimi aplik.

Sicer ga še nisem uporabljal.. vendar sem prepričan, da boš z Applom zelo zadovoljen smile Designerji spletnih storitev ponavadi uporabljajo apple.. kako pa se obnese z 3d modeliranjem pa nevem..

<?php echo "MARIO ROPIČ \n"; ?>
cout<<"www.mario-design.info"<<endl;

A pa ti uporabljaš mac-a k me zanima, kako je kaj z softwer-om in ostalimi stvarmi?

A tle res noben neve oz. samo eden o čem sprašujem al sem usekal mim?

Pa še nekaj me zanima če mogoč kdo ve oz. ma izkušnje z zamenjavo biosa na grafični namreč mal sem čekiral pro grafične kot so quadro(nividia) in pa fireGL(ati) in baje se da približat tem zadevam z zamenjavo biosa...karkoli!?

In zanima me glede na dejstvo da obstajajo pro grafične za za delo z specifičnimi programi zakaj potem apple nima teh grafičnih v svojig laptopih če se tud zlo uporabljajo za te zadeve? mal ironično, ne?

Na prenosnike se že itq bolj bogo spoznam, tako da tukaj od mene kaj ne pričakuj, kar pa se tiče manjave BIOSa da dobiš iz navadne grafe naprimer FireGL ali Fire PRO pa imajo tukaj celo patch za ATI grafe in lahko sam BIOS pustiš namiru wink Sicer sem sam že flashal BIOS, sicer ne z namenom da bi dobil workstation grafo ampak za navijanje in ni zadeva tako težka. Ampak lahko pa se zadeva kaj hitro zakomplicira če BIOS grafi ne ustreza smile

Zion wrote:

A pa ti uporabljaš mac-a k me zanima, kako je kaj z softwer-om in ostalimi stvarmi?

Jaz ga ne uporabljam, vendar kolikor sem slišal, ni večjih težav s softwarom..

<?php echo "MARIO ROPIČ \n"; ?>
cout<<"www.mario-design.info"<<endl;