Topic: Delovanje novega računalnika?
Zanimam se za nakup novega računalnika pa me zanima kaj je potrebno storiti ko kupiš računalnik oziroma kaj je še potrebno naložiti na računalnik poleg operaciskega sistema za delovanje?
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Nakup računalnika → Delovanje novega računalnika?
Zanimam se za nakup novega računalnika pa me zanima kaj je potrebno storiti ko kupiš računalnik oziroma kaj je še potrebno naložiti na računalnik poleg operaciskega sistema za delovanje?
Zelo dobro je namestiti zadnje gonilnike, Anti virus program, kakšen program za spyware odstranit, pol pa vsi programi kaj jih pač rabiš (Nero, power archiver, Firefox,...)
Ne ne jaz sem mislil, grafična, procesor. Ker ko sem pred leti (5let nazaj) kupil računalnik sem zraven dobil cd za grafično in procesor, če se ne motim. Meni je to vse eden gor naredil in se mi zdi da je delal to gor več ur.
A danes, ko kupim računalnik samo še windovse in ostale namizne programe (antivirusnik, nero, firefox ipd..) gor naložim in nič drugega?
Nope:
Zelo dobro je namestiti zadnje gonilnike
Sicer Win 7 ima kar dobro zbirko gonilnikov, a za najboljše delovanje sistema je zelo priporočljivo namestiti te zadeve
sestavi.si → Nakup računalnika → Delovanje novega računalnika?