1 (edited by BlaiseM 2011-07-10 20:06:19)

Topic: Naročilo #5931: dodaten artikel

Ker vidim, da naročeni trdi disk še ni na zalogi (ostalo izgleda je), bi prosil še za ponudbo PCIe kartice za sprejem analognega, DVB-T in DVB-S signala ... ki bi ustrezala v naročeno mini-ITX ohišje.

V kategoriji TV kartice imate le 3 artikle (in nobeden ne ustreza). Bi se dalo zmeniti za (relativno) hitro naročilo ustreznega artikla, četudi ga (zaenkrat) ni v vaši ponudbi? smile Vrednost ponujene kartice bi, seveda, doplačal.

Hvala.

PS. Čakajoč trdi disk vsebuje tudi S-ATA kabel, kajne?

PPS. Ravnokar sem izmeril globino svojega (low-profile) TV tunerja in vidim, da (tudi z low-profile) ne bo šlo v naročeno ohišje: prosim za zamenjavo naročenega (in že plačanega) ohišja LC MINI ITX 1380BMI z ohišjem LC MINI ITX 1320MI. Seveda z vračilom razlike (odvisne od tega, ali se bo našla ustrezna analog/DVB-T/DVB-S kartica). wink

PPPS. smile Za novo ohišje (glej PPS.) bi naročil tudi 1x Scythe Mini Kaze 40x40. OK, sedaj pa ne bom več spreminjal naročila; čakam na vaš odziv.

Re: Naročilo #5931: dodaten artikel

Pozdravljeni!

Diski so že na zalogi. Ostalčo vam odgovorima na mail.

Hvala in lep pozdrav!

Zdravo,

ste morda nameravali že včeraj poslati e-pošto, a ste pozabili? smile

Zdravo!

Sem vas poizkusal kontaktirat na telefon, žal neuspešno, ker je treba zamenjati več komponent, da bi vseskupaj pasalo.

Pokličem jutri dopoldan, če je ok?

LP!

OK. Tokrat bom, upam, dosegljiv na telefon.

ZDravo!

Očitno ste nam posredovali napačno telefonsko. Prosim, če nam pravo posredujete na mail info@sestavi.si.

Hvala in lep pozdrav!

Ravnokar sem vam poslal pravilno telefonsko številko. Toliko, da ne bi sporočilo končalo med vsiljeno pošto.

8 (edited by BlaiseM 2011-07-14 15:46:23)

OK, torej kot smo se ravnokar dogovorili po telefonu: naročilo ostane enako, edinole ohišje 1380BMI se zamenja z ohišjem 1320MI. Za vračilo razlike se pa potem dogovorimo naslednji teden ... oz. vam kar sedaj pošljem TRR na info@sestavi.si

In da se (še enkrat) prepričam: "testiranje" (=sestava?) je pa brezplačno, kajne? Če ne, ga pač ni potrebno opraviti; bom doma sam opravil. smile

PS. Četudi boste naročeno (brezplačno) sestavili, prosim pošljite originalne embalaže naročenih komponent. Pride prav v primeru zamenjave/prodaje/itd.

Pozdravljeni!

Pri testiranju računalnika smo ugotovili, da plošča ne dela z izbranim diskom od samsunga. Predlagam vgradnjo
http://www.sestavi.si/index.php/item/display/5360

Prosim za potrditev menjave.

LP!

10 (edited by BlaiseM 2011-07-18 10:36:02)

V čem točno pa je težava? neutral Namreč, popolnoma enaki komponenti so uspešno združili tule (in verjetno niso bili edini).

Če pa disk (zopet) ni na zalogi, pa se naj iz naročila izloči.

PS. Vidim, da ste že pred tem naročilo odposlali (ker sem ga ravnokar prejel). V čem je bila torej težava z diskom (predvidevam, da ste jo rešili)?

Zdravo!

Smo ugotovili v katerem grmu je tičal zajec smile

Zrihtali in odposlali, tako kot smo se dogovorili.

Hvala in lep pozdrav!