Topic: Predlog za testiranje racunalnikov, ki jih prodajate
Pozdravljeni, zanimivo bi bilo, ce bi vi tle dali linke do sestavljenih racunalnikov, ki jih prodajate, ter zraven vsakega se dali kaksne tabele, kaksen score bi dobili v 3dmark 06, ter razne teste v igrah, koliko slikic v povprecju in maksimalo. Lahko bi naredili te teste, kot drugi, k otestirajo graficne kartice z to razliko, da bi v testih naredili grafe za razlicne sisteme kot celoto, da bi lahko ljudje priblizno vedeli, koliko je mocen sistem, ki ga kupujejo, no to bi pomagalo marikomu, predvsem igracarjem seveda, da vejo, kaj kupijo, ker dostim se niti sanja ne, kaksne so lahko razlike, zato, ker so sistemi ze narejeni bi bili testi kar realna slika, ker graficne posamicno testirat je itak nesmiselno, ker je potem odvisno se od cele konfiguracije, itd...
No danes sem zvedu za to stran in se mi zdi zelo vredu in tudi ze sestavljeni racunalniki se mi zdijo kr vredu in poceni, edino napajalniki se mi zdijo malce svohceni 350W, imam zvocno x-fi fatality, ki je baje tudi pozresna, pa se par dodatnih diskov, itd... verjetno bi potem mogu zamenjat napajalnik z mocnejsim, vprasanje no.