Topic: Kateri brskalnik uporabljate?
Uporabljam FF (Firefox).
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Programska oprema → Kateri brskalnik uporabljate?
Uporabljam FF (Firefox).
Zvitorepka je zakon!
Ravnokar sem preizkusil Safari. Izgled je še v redu, vendar potem ko sem videl koliko rama požre...
Ostajam zvest Firefoxu
Mozilla Firefox
FF
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Je že kdo preizkusil Minefield-a? Tudi neka distribucija FF.
Meni ni bil všeč zaradi prevelikega števila crashov.
1. Firefox....................... 59.65%
2. Internet Explorer........ 33.03%
3. Opera........................ 5.93%
4. Mozilla....................... 0.74%
5. Safari........................ 0.28%
6. Netscape.................... 0.24%
7. Konqueror.................. 0.08%
Kot zanimivost statistika iz strani www.sestavi.si za leto 2007
Uh... Firefox all the way!
Lahko bi podelili eno nagrado Firefoxu dobra statistika, za KOnqueror pa prvič slišim :S
Konqueror je privzeti brskalnik za Linuxe. Seveda so na Linuxih tudi drugi brskalniki, kjer potem ponavadi si ljudje nastavijo ali Firefox ali Opero (ki jo je pa potrebno pred tem še naložiti).
Tistih nekaj promil za Safari pa sem sigurno kar nekaj prispeval jaz d8P Vsaj dokler mi ni zavrelo, ko sem videl, koliko stvari ni delalo kot bi moralo.
Firefox
Opera FTW!!! Pokuri zelo malo sistemskih sredstev, lepa, kvalitetna, varna...tudi zelo hitra, ampk zj prihaja 1.5 vn (alfa različica je že zunaj) in je hitrejša od sedanje različice kar občutno...
Da se jo ful nastaulat, ma ful dobrih pogruntavščin (med drugim so oni pogruntal zavihke, potem imajo Speed Dial ki je zelo uporabna zadeva itd.) itd.
Mislim, pa da nima toliko pluginsov oz. dodatkov kot jih ima FF
Pri vseh teh browserjih je edino smotano to, da lahko razlicni browserji enako spletno stran prikazejo zelo razlicno
Ja, to mene tudi moti.. včasih ko delam kakšen page, ga morem sprobavat v vseh različnih browserjih.. ker en prikaze nekaj en sploh nena.. pač tak je
sestavi.si → Programska oprema → Kateri brskalnik uporabljate?