Topic: igre-dirkanje
jaz bi pa prosil vse uporabnike na furomu da mi naštete dirkalne igre.
če gdo bi rad po msn-ju pa je : batbitbon@hotmail.com
l p d j p e p s i
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Igre → igre-dirkanje
jaz bi pa prosil vse uporabnike na furomu da mi naštete dirkalne igre.
če gdo bi rad po msn-ju pa je : batbitbon@hotmail.com
l p d j p e p s i
Need for speed (kolekcija), Mercedes Benz World Racing (1,2), Live for Speed,...
Probaj še Test Drive Unlimited, tsta tut ni slaba, pa Colin McRae DiRT.
Ali pa GTR 2, sicer je simulacija, ampak mi je od vseh dirkalnih iger zaenkrat se najbol zabavna.
hvala do zdaj če več kdo ker od teh nekaj vem,pa dirkalne so mi zakon!
hvala do zdaj če več kdo ker od teh nekaj vem,pa dirkalne so mi zakon!
djpepsi malo popravi slovnico, ker so tvoje objave res neberljive.
Trackmania Nations raztura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
micro machines tud raztura
Kaj pa GeneRally?
Lool generally sem jaz tudi igral. Še sam sem si proge risal, formula pa je itak ownala vse
Probaj NOVI sega rally, gtr 3, live for speed..
lp
Ja, ja, ja nisem zvest igralec arkadnih iger nasploh pa mi že dirkanje ne diši preveč in če ga že igram mora biti to na 2 playsa (z kolegi na playcu al pa s kkšnmu frendom, bratrancem na kompu), in kakorkoli že, če že igram dirkanje igram simulacije in to so; GTR 2, Toca race driver 1, 3 (tele dve imam) potem; imam še NFS (je bil za tiste čase zeeelllo uredu in zato sem ga preigral zelo veliko) en star mislim da 2 in parkrat sem igral NFS U2 sam po mojem mišljenju SUXa in teli novejši prav tako.
TAKO DA PRIPOROČAM: GTR 2 in toca race driver 1, 2, 3
BMW m3 challenge
Rfactor poskusi ima tudi mod za formule.
Grandprix 4, GT legends, Colin Mcrae serija in Midnight Race Club
djpepsi priporočam ti, da svojega email naslova nikoli ne objavljaš na internetu v tem stilu: jaz@hotmail.com
ampak v stilu: jaz[at]hotmail[dot, pika]com
[at]= angleška oznaka za @ (na žalost naše tajnice tole zavito stvar prevedle v afno... kako jim je to uspelo res ne vem...)
Zgornje napisano je samo za zmanjšanje števila spam sporočil v tvojem inboxu.
F1 2002 z aptchom, da so not najnovejše formule. Drugače je pa najbolj orginalen Test Ultimat !
ford racing ni slaba
Ferrari Virtual Race - je v bistvu narejena na osnovi WR2 in je free. Lahko se registrirate tukaj http://www.ferrari.com/English/Communit … _home.aspx in dol potegnete, v primeru da pa vam ni se za registrirat pa obstajajo drugi viri klik . In še video http://www.youtube.com/watch?v=kW0PZTtFwY0
haha za zajebancijo bo probal jo bom samo zaradi heca
Mc Čun...kolkr sm jz gledu pa si jo dol potegnu z uradne strani se ni treba nikjer registrirat
sestavi.si → Igre → igre-dirkanje