Topic: Nekaj vprasanj glede mojega narocila

V cetrtek sem ob 18.00 narocil graficno kartico, sele kasneje sem pogledal pogoje poslovanja sestavi.si strani in nasel tole '' Naročila kupcev sprejemamo od ponedeljka do petka 7.00 do 15.00 razen praznikov. Vsa naročila oddana do 15. ure bodo v primeru, da so izdelki na zalogi odpremljena v roku 2-5 delovnih dni. O predvidenem roku dostave so kupci obveščeni ob potrditvi naročila.'' Ali moram se enkrat narocit do 15.00 ure al je vseeno in ce je vseeno kdaj naj bi potrdilo narocila prispelo? Hvala za odgovore

Re: Nekaj vprasanj glede mojega narocila

Vseeno je kdaj prispe potrdilo.

Naročilo tak vedno prispe, ura pa ni nujna.. lahko ti ob 3eh vjutro naročiš smile

<?php echo "MARIO ROPIČ \n"; ?>
cout<<"www.mario-design.info"<<endl;

Ja, ce so meli na zalogi ti lahk oposljejo cimprej, drugace pa ne vem, ali te sami obvestijo, ko posljejo ali moras vsakic znova sprasevati, ce je poslano, lahko bi ti vsak dan poslali sporocilo, vsaj da ni se poslano, tko da ves, da niso pozabili nate, ko pa enkrat posljejo je pa itak od poste odvisno.

5 (edited by DeMoN 2007-10-05 15:21:15)

mah js sem narocil 1 gb ddr ramow od patriot pa jih cakam ze od 13.9.07 pa jih se vedno nisem dobil ceprav jih zdej ze imajo na zalgi(takrat jih ni bilo).
pa sem uno pomoc preko msnja prasal pa je rekel da se 1x narocim samo da pod opombo napisem da se uposteva samo 1 narocilo.
pol 2 dni nazaj je rekel da so jih poslali narocnikom, pa postarja se vedno ni bilo tu...

sempron 64 3000+, X1950 agp, asus k8ne 1gb patriot ,HKC ultra silent 580W

Rabil bi stevilko naročila oz predračuna da lahko poiščemo številko paketa in preverimo kako in kaj.

aha nisem bil gor st. predracuna je 1129 oz. 1211 upostevajte samo enega ker je istoo narocilo 2x naroceno.

torej? kaj je z narocilom?
bom obvescen ko bo poslano?

no pa sem le dobil te rame:D