Topic: eno vprašanje

zdravo mene zanima če bi lahko naredli kao komplete po 4 gb ddr2 ram, recimo 4x po 1 gb al nekaj takega, ker jih kr dosti poznam zdaj ko so rami tak poceni da si kr kupujejo 2x po 2x1 gb smile

druga stvar pa je če bi lahko naredli kakšno brezplačno poštnino pri nakupu nad 100 evrov, to majo že skoraj povsod, al pa da se bi tista 2 evra odštela potem ko plačaš še poštarju (plačilo po prejemu). samo predlog bolj kot vprašaje.

lp

Re: eno vprašanje

smile

poštnina je brzplačna nad 125 eur. 4x1gb morjo pa naredit proizvajalci ocz  in ostali. Zaenkrat je pač treba kupit 2x2x1gb kit

pa hvala za predloge

samo to nikjer ne piše da je poštnina zastonj, ko vse obkljukam naročilo mi se vseeno všteje teh 5 evrov, potem pa še kak dopišem da sem član foruma za tisti ekstra %popusta smile

Ja res je kar se popusta tiče.

Za dostavo pa hm........ moglo bi pisat pa očitno ne. Bo pa v kratkem.

računalnik sem si naroču pa se odloču za 3gb rama wink edino kaj je moteče je da je vgrajen napajalnik jaz pa sem si dal enega 500w noter, pa se cena pol ni odštela, pa tut na onem računu končnem je gor napisana. Upam da se bo res odštela

Vem, da je oftopik samo ker se tema vrti o RAM-ih bi rad vprašal če boste dobili kaj več vrst teh.
Jaz iščem nekaj podobno tem GeIL Black Dragon DDRII 2GB PC2 6400 800MHz KIT (2x1GB) latence so 4-4-4-12.
Zanima me tudi kdaj boste imeli na zalogi:
Kingston-Pomnilnik za notesnike Kingston DDR2 2x 1GB/667 KVR667D2N5K2/2G
http://www.sestavi.si/item.php?id=127&tbl=ram

LP!