2 2007-06-15 17:00:01 (edited by dampop 2007-06-15 18:57:00)
Re: Apple Safari
Ah ja, super je, sam ni beta različica, tk ko Apple trdi, ampak kvečjemo alfa 1. Ob vsaki nelatinični pisavi se zruši, zruši se ob vsaki varni povezavi, kjer so šumniki, zruši se, če hočeš stran dat med zaznamke ... itd. Ful ma probleme s prikazovanjem strani, tk da marsikaj čudno izpade. Je en tip porabo 1 uro (!!!), da ga je sheko za probo -- tk da še ni glih nared:) Drugač je pa ful lep pa ful hiter, tk da ga bo pomoje užitek uporablat. ni mi pa jasno, zaka je dal apple tak hroščat pa nevarn izdelk vn za "test v širši skupnosti". Js sm na začetko mislo, da ga matra vista, pa sm šou preverit pa je problem z njim.
apple uporabniki vsekakor za win sem pa slišal od določenih oseb da je še prava 'beta' varjanta saj ima kar nekaj težav.
jaz ga ne uporabljam niti na applu ... sm pac custveno navezan na firefox
6 2007-06-19 21:38:02 (edited by dampop 2007-06-19 21:38:53)
Popravek za Safari je zuna, velik je pa več ko 9 mega (to je več, ko pa je bil velik izvirni program ) Popravljena je pa sam varnost, sesuva se še vedno isto ko prej. No ja, vsaj delajo neki na tem očitno
Še en 9 mb popravek in safari dela enjoy
Čakam na uradno verzijo, pa še potem nisem prepričan če ga bom nameščal. Mogoče samo da vidim kakšen je, me malo firbec mantra.
Ta teden, seveda ce bo vse po sreči bom postal srečen lastnik iphona!
Upam da je safari tam gor brez napak.
Ta teden, seveda ce bo vse po sreči bom postal srečen lastnik iphona!
Upam da je safari tam gor brez napak.
nisi prvi .. eni ze stojijo v vrsti .. skoda da v EU s enebo mel skoraj 0 funkcionalnosti
evo se en test za tebe, ki bos postal 'bodoči' lastnik.. KLIK in seveda primerjava še z nekaterimi mobilniki podobnega kova..