Topic: RAM DDR3
Zdravo...
imam problem namreč kupiv sem matično Asus P5K3 Deluxe ki podpera DDR3 rame jest mam pa doma DDR2(Kingston Hyperx DDR2 LONG DIMM 2x1GB 800 MHz)rame mislite da bi to delalo???hvala za odgovore
lp.
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Strojna oprema → RAM DDR3
Zdravo...
imam problem namreč kupiv sem matično Asus P5K3 Deluxe ki podpera DDR3 rame jest mam pa doma DDR2(Kingston Hyperx DDR2 LONG DIMM 2x1GB 800 MHz)rame mislite da bi to delalo???hvala za odgovore
lp.
Ja ta matična podpira DDR2 in celo tako zmožna je da podpira polej DDR2 pe DDR3 !
Tako, da ti bi moglo delat !
sigurno,ka tam v navodilah piše DD3 pa nič druga zdej pa nevem
Potem bi skoraj vsakemu, ki naroči to matično in DDR2 rame rekli, da ni vredo. Sem skoraj 100%, da pašejo DDR2 not
ok.hvala za pomoč
lp.
ja pa zanima me še ker napajalnik se splača kupt za 150€ ali manj za ta sistem
Asus P5K3 Deluxe
Intel Q6600
Kingston Hyperx DDR2 LONG DIMM 2x1GB 800 MHz
Asus GeForce 8800GTX
WD 500gb
aja pa katere Win Vista ali Xp eni rečejo Xp drugi Vista zdej pa nevem kateri??
lp.
Tale : http://www.sestavi.si/item.php?id=77&tbl=powersup podpira tvoj procesor !
ok. bom tega uzev hvala...Kaj pa za win katere??
sicer 650W enermaxov napajalnik nebi bilo potrebno... 650W bi potreboval če bi imel grafe v SLI povezane. uzemi 500W ali 550W... prišparaš
drgač pa Enermaxov je zelo dober
aha ja to je res da SLI nebom mev jest sem gledo 620W ali pa ja 550W, 500€ se mi zdi skor premalo za moj sistem
pomoje bi ti tudi 500W poganjal to konfiguracijo vendar če boš kej navijal jst priporočam kaj močnejšega
čeboš imel kakšnega enermaxa 500W neboš mel problemov, mogoče malo pri navijanju, samo mislim da nebi smelo bit težav
sestavi.si → Strojna oprema → RAM DDR3