Topic: WIRELESS ROUTER POMOČ
Pozdravljeni!
Imam sledeč problem. Nabavil sem wireless router Siemens Gigaset SE505 dsl/cable. Imam T-2. Pri T-2 je priložen navaden modem in neka bazna enota (oz. router). Sedaj pa hočem povezat ta wireless router v navaden rač. (v mrežno kartico) in potem bi ga še rad uporabljal za prenosnika ki ima vgrajeno brezžično kartico. Pri T-2 je statičen IP, zanima me še ali je za ta wireless router potrebno potem vpisat kake druge podatke (IP)? Kateri kabli morajo biti povezani v wireless router?Na wireless routerju so 4je LAN izhodi in en WAN izhod. Kateri kabel pa potem mora priti v WAN? Na modem so pa: LINE izhod v katerem je priklopljen telefonski kabel in pa LAN izhod. Sedaj sem ta kabel, ki je bil v LAN izhodu vključil v LAN1 na wireless routerju. Potem pa sem še vključil drug kabel v LAN2 in ga povezal z rač. ter dodelil avtomtski IP in ne deluje zadeva. Na navadnem routerju oz. bazni enoti pa so naslednji izhodi: PHONE LINE A,B (v A je vključen telefonski kabel),potem WAN izhod, (vključen je kabel vanj) in 3je LAN izhodi (2 sta že zasedena).
Za Vašo pomoč se Vam že vnaprej zahvaljujem!
LP! Andrej