Re: Prosim pomoč . :)
kaj pa operacijski sistem in te stvari a to vi naložite ?
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Nakup računalnika → Prosim pomoč . :)
kaj pa operacijski sistem in te stvari a to vi naložite ?
(Osnovna plošča) Asus: Matična plošča ASUS P5KC, S775, PCI-E, FSB1333 121,44
(Procesor) INTEL: Procesor Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, FSB 1066, Box 254,82
(Pomnilnik) OCZ technology: OCZ DDR2 2GB Kit, PC2-6400 800MHZ, Reaper HPC hladilnik 70,84
(Grafična kartica) Club 3D: nVidia Club 3D PCI-e 8800GT 512MB GDDR3 2-DVI 260,00
(Trdi disk) Western Digital: WD 500GB SATA2, 16Mb, 7200rpm, (WD5000AAKS) 110,70
(Optična enota) NEC: DVD +/- RW NEC, AD-7173S BULK, 18x, SATA, črn 28,52
(Optična enota #2) Foxconn: Čitalec kartic Foxconn CR-03C (črn) 8,10
(Napajalnik) LC Power: Napajalnik LC Power LC6550GP-550W/14-Black Silent Giant 40,85
sestava in testiranje sistema 10,00
OCZ technology-OCZ DDR2 2GB Kit, PC2-6400 800MHZ, Reaper HPC hladilnik ram 70,84
prevzem / dostava: poštna dostava 3,00
Enermax-Ohišje Enermax Chakra CS-032BF ECA3052 (brez napajalnika, črno) 62,70
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
skupaj 1041,81€
evo tkole sem se jst odločil.
ZA OGLED TESTA GRAFIČNIH KARTIC KLIKNI TUKAJ
me pa zanima, ali je boljše imeti 2×8800gt (crossfire) ali 1×8800gtx ????
nvidia ma SLI način, radeon pa crossfire
A vi naložite windowse na računalnik ki ga sestavim in kupim pri vas ? :-)
nvidia ma SLI način, radeon pa crossfire
no u glvnem zanimal me je, če je bolš 2×8800gt ali 1×8800gtx
Windowse naložimo samo v primeru nakupa le teh.
Aha sem našel. Ampak vseeno raje ne ker 200€ za windowse ne dam tko da si jih bom kr sam naložu for free :-)
kako je to mišleno da vi vse testirate ?
A je kakšna možnost da se kakšne komponente "tepejo" nevem kko se to pravilno reče :-) da niso za skup po domače ?
Opravil sem nakup. Številka predračuna je 1668. Rad bi ta napajalnik namesto obstoječega: LC Power - Napajalnik LC Power LC6420-420W v2.0 SilentPower (črn).
Najlepša hvala za prijaznost... Moram rečt, da je Vaša storitev najboljša v Sloveniji in Vas bom priporočil vsem kolegom.
Še tole: kdaj približno lahko pričakujem pošiljko, da pripravim denar...?
Admin, si(Ste) videl(i) tale post?
Macgyver tukaj ti vse piše glede pošiljk kdaj pridejo pa use : http://www.sestavi.si/pogoji.html
mene pa zanima a to vi računalnik sestavite in testirate in ko ga jaz dobim če windowsev ne kupim jih moram sam naložit in dobit ? :-)
HVALA
Če windowsov ne kupite potem jih mi tudi ne instaliramo.
Računalnik po naročilu 1668 je v sestavi. Čaka se še grafićno kartico, ki naj bi prisle te dneve. Ko bo računalnik gotov pokličemo in povemo točen datum dostave.
zanima me kako sestavim računalo tukaj tako da še zraven lahko dodam operacijski sistem ?
Vsako komponento posebaj v košarico ali tam pod spremeni konfiguracijo + operacijski sistem v košarico ?
Itak, ti napolniš košarico, pol daš pa check out, oz potrdiš nakup vsega v košarici. Admin, hvala.
Danes sem opravil nakup pri vas sklic : 1690 pa me zanima če lahko prihodnji teden že pričakujem računalnik ?
Hvala
v čem je razlika med tem in asusovim 8800 GTX ?
sestavi.si → Nakup računalnika → Prosim pomoč . :)