Topic: Kje kupujete originalne DVDje?
Jaz jih kupim izredno malo, večinoma v kakšnem Big Bangu in Muellerju (ko so akcije in kakšne Limited Edition izdaje)
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Ostale debate → Kje kupujete originalne DVDje?
Jaz jih kupim izredno malo, večinoma v kakšnem Big Bangu in Muellerju (ko so akcije in kakšne Limited Edition izdaje)
Res redko redko da kaj kupim, ce ze rabim si potegnem prek torentov in zapecem na cd ter dam v arhiv.
pr men je original na dvd-ju da piše sony gor...druzga nč
jap, partis in torrentspy mata redne akcije Drgač pa Big Bang za kaj res posebnega. Za tak šoder, ko se trenutno snema, se tk ne splača dat dinarja
O torrentih nisem upal govoriti, ker na 95% forumov, ki jih obiskujem prepovedujejo pisanje o trackerjih; situacijo na tem forumu pa še ugotavljam...
Ja, saj imajo čedalje bolj, čeprav na partisu zadnje čase ni več tako živo.
Je kdo mogoče za kakšne menjave invitov?
Potreboval bi invite za demonoid, trenutno pa imam samo invite na filebitsu (ki itak ni kaj posebnega, čeprav se počasi razvija)
Zraven Jokerja ali Dnevnika
Filebits je bolj za vip drugače pa original dvdjev ne kupujem, razn mogoče če je kaj v povezavi z avti, npr. Idealna linija, dvd ki je bil priložen Avto magazinu.
Jaz tudi ne kupujem originalnih DVDjev.. kaj šele kakšno igro da bi kupil.. o tem niti pomislim nena Torrenti..
no piratstva pa nebomo g. moderator podpirali na forumo (hecam te), haha.
Sej ni objavljenih nobenih linkov, do piratskih zadev..
careface! nism lih tk mislo ampak dobro. sj kul.
sestavi.si → Ostale debate → Kje kupujete originalne DVDje?