Topic: Predračun: 1857
Priporočal bi se za vse informacije glede stanja mojega naročila...
Je vse na zalogi? Tudi grafika? ...?
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Status vaših naročil → Predračun: 1857
Priporočal bi se za vse informacije glede stanja mojega naročila...
Je vse na zalogi? Tudi grafika? ...?
Za vaš računalnik je čisto vse na zalogi. Tako, da bo šel v sestavo tako j ko bo vidno nakazilo.
Super!!!!!!!
Kaj nakazilo pomaga če pošljem po mejlu al faksu al kaj takega al spremljate le dejanske prilive na bančnem računu?
Jaz bi to preko interneta opravil, takoj ko pridem iz službe domov, razen če bi bilo bolje da grem peš na banko in pošljem potrdilo po emailu/faksu/...
saj ni take panike. Vi mi samo tu potrdite, da boste nakazali pa bom js dal pc v sestavo. Dokler da ga sestavimo bo pa nakazilo tudi vidno.
A je ok?
Super, takoj ko pridem domov nakažem denar.
Glede dostave... saj sem dopisal pri naročilu kdaj sem dosegljiv: super bi blo torej v petek po 14.uri
Pripelje vam to poštar in če vas ne bo doma bo pustil obvestilo in boste mogli sami iskat na pošti.
Ni druge možnosti (razen da pridem k vam iskat)?
Opcija je da pokličete na pošto in vam še enkrat dostavijo. Računajo nekj malega tam enih 5 eur cca. Najbolse pa je, da se pozanimate na matični pošti.
Bom to tudi storil, ker mi potem poštar vedno na drugi pošti robo pušča... sem že po 4 različnih poštah po Ljubljani pošto dvigoval... ampak to je moj problem.
Ko bo paket odposlan bi se priporočal za info.
Hvala za super service. Odslej kupujem le pri sestavi.si
BTW: kakšna je razlika med poštno dostavo in dostavno službo (oboje za 3 EUR)?
Danes bi naj bil denar nakazan.
A je že bilo nakazano?
Nakazilo je vidno in računalnik je že v sestavi. Hvala vam.
Juhej, komaj čakam.
Vesel bom na vse informacije v zvezi s potekom (beri: dostavo).
Jaz tudi čakam dostavo računalnika (mimogrede: naročilo 1848) in ste mi po telefonu potrdili, da bo dostavljen danes.
Verjamem, da ste vi svoje delo opravili, a me vseeno zanima do katere ure kurirji dostavljajo pakete na dom. (ja, jaz sem tudi močno nestrpen, :-) )
Poslano 2007-12-20 16:44:22
številka paketa: 2100 in 2099. Če ga niste prejeli prosim, pokličite na matično pošto če sta paketa tam.
Najlepša hvala za obvestilo!
Računalnik prejet, zadeva deluje brezhibno. Odslej ne kupujem več drugje.
sestavi.si → Status vaših naročil → Predračun: 1857