Re: kako se vam zdi konfiguracija
ja logično bi bilo samo mene zanima ali bom jaz kot navaden uporabnik to opazu, da bo vredno 50 eur
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Nakup računalnika → kako se vam zdi konfiguracija
ja logično bi bilo samo mene zanima ali bom jaz kot navaden uporabnik to opazu, da bo vredno 50 eur
a pa to bi jaz recimo opazu kot navaden uporabnik računlanika?
Imam tako konfiguracijo:
-intel core 2 duo 2,66
-asus p5kc p35
- ddr2 2x1gb
katero grafično mi priporočate na to konfiguracijo... da bo najboljše izkoriščena.... 3850 ali 3870? mislim na to, da bi kaj ostalega bilo prešvoh in kartice nebi izkoristu recimo. no sicer sm pa bolj laik na tem področju zato ne zamert če bedarije kvasim
hvala
Obe bosta izkoriščeni, jaz bi dal 50€ zraven in vzel 3870. Če mogoče razlike nebi opazil zdaj, jo boš pa ko bodo igre zahtevnejše, razlika med 20 in 35 fps pa je kar velika.
Lp
3870 se ti splača ker razlika je vsekakor vidna
a ima kdo probleme s ploščo asus p5kc ? a se jo splača kupit?
hvala
Lej moje mnenje glede tega kompa. Vzemi matično ploščo asus p5k, kakor si že nameraval, procesor je ok, ker pa je intel, je boljše da vzameš nVidiino grafično, saj je bolj kompatibilna z intelovim procesorjem. Zato vzem GF8800 gt 512mb, če imaš dovolj denarja. Proizvajalec ni važen, vzemi od tistega, kateri je najcenej (po mojem leadtek ali 3d club). Če pa bi rad boljši komp za isti gnar, pa ti raje priporočam AMD procesor, boš dobil enkrat močnejšega za isto ceno. Samo pol vzami radeonovo grafo HD 3870 512 mb. Ohišje pa ti v obeh primerih priporočam GMC a31, ker je poceni in ima dobro hlajenje. Eno od GMCjevih pač in en dober napajalnik (LC 550W, ker so zelo poceni, če pa ti ni škoda denarja pa vzami enermax).
Lp
hmmm no sej tud lahk vzamem nvidio.... zakaj pa ati nebi bla kompatibilna? kje se to pozna?
Asus-Matična plošča ASUS P5KC, S775, PCI-E, FSB1333 podpira cross fire torej noter dej ATI, ne wem zakaj naj bi bila nvidia bolj kompatibilna :s z tem se sploh ne strinjam...
ja sej jaz tega ne štekam čist.... a je full razlika med proizvajalci, ker sm našu tole 8800GT nekje za 285EUR, nekje pa za 254EUR - razlika je samo v proizvajalcu. Ena je od eVGA ena pa od MSI. K razlika v ceni pa je precejšnja. Nej mi nekdo zdaj pove kaj se bolj splača 8800GT ali ATI RX3870? K če je nvidia res tolk boljša pol raje uno vzamem, če pa je oboje tam tam pa teh 50 eur dam kje drugje zraven.
razlike ne wem če boš opazu... lej tu poglej primerjavo... jst dajem primerjavo v 3dmarku 06 pri 1280X1024 resoluciji ---->> http://www23.tomshardware.com/graphics_ … ;chart=315
Malce je boljša 8800 GT, jst osebno bi se odločil za hd3870
sam tale k jo nameravam kupit je ni hd3870 ampak rx3870...baje da je mal hitrejša.... ???
je neki over clock edition...a je to ok ali ne?
nism še vidu nobenega testa... tko da ne bi mogu rečt...
http://www.hardwarezone.com/articles/vi … 9&pg=3
tule je test.... 8800gt še vedno boljša
ja res je boljša... ne wem tvoja odločitev... jst bi vzel ATI
hehe ...zakaj? pa recimo bi dobu 8800gt za ene 15 EUR več je od MSI. Od drugega proizvajalce je recimo ene 30 EUR dražja. V čem je razlika ... a lahk full mim udariš glede na proizvajalca?
tukaj ne moreš mim vdarit ni takih velikih razlik... neke manjše pa sigurno so...
akdo ve za kako trgovino v ljubljani, kjer majo full izbire pa solidne cene? trgovino kjer stvari lahko takoj kupiš?
a je proizvajalec PNY vredu?
sestavi.si → Nakup računalnika → kako se vam zdi konfiguracija