Topic: Razočaran do amena

Naročim sestavljen računalnik. MOJA napaka je bila da sem naročil napačno matično - potreboval sem eno matično da lahko dam noter 2 grafiični. Poleg sestavljenega računalnika sem naročil EXTRA grafično. Torej so v naročilu bile 2 (z besedo DVE) grafični. V opombah sem napisal, da želim da mi DRUGO GRAFIČNO KI JE NAROČENA ZRAVEN SISTEMA VGRADIJO v sistem, saj potrebujem več dvi izhodov. Dodal sem, da če kaj ni kompatibilno NAJ MI PROSIM SPOROČIJO. Imajo moj mail in mojo telefonsko. Danes dobim kišto in zraven grafično...ker matična ne podpira dveh grafičnih d0h...in KAM NAJ JO PORINEM???

Tle izlivam žolč, zaradi malomarnosti sestavi.si v upanju da bodo rešili situacijo, in da bom naknadno lahko napisal kako dobro post sale službo imajo.

p.s.: Direkten quote:

opomba: (tel. cifra) Želim da mi poleg grafične kartice, ki je v sistemu vgradite tudi grafično kartico, ki je naročena poleg sistema. Če morda kaj ni kompatibilno, mi prosim sporočite. Dve kartici potrebujem, ker imam dual monitors + dvi projektor tako da potrebujem 3 dvi izhode. Če imam kake pomešane pojme, mi prosim sporočite.

sklic: 1488

Re: Razočaran do amena

Bomo vam zamenjali ploščo da bo tako kot je treba. Vi samo povejte katera plošča bi vam odgovorajla.

Support preko MSNja je bil ustrežljiv in sva se dogovorila. Jutri gre mašina nazaj z GLSom, matično bo zamenjala Asuska P5k, dodali pa boste še ATIjev adapter DVI-HDMI, ki je tokrat manjkal.

Se opravičujem zaradi negativnega posta, ampak človek je slabe volje ko se kaj takega pripeti.

Sploh ni problem. Zato pa smo naredili forum. Je pa res prislo pri nas do nesporozuma. Js osebno sm sel v servis kjer se setavljao mašine in sm nagles prebral vaše opombe, ki ste jih napisali in mi je bil osamoumevno, da bo tehnik v mašino vgradil obe kartici. Njemu je pa bilo samoumevno, da bo vgradil samo eno.

Žal je prisšlo do nesporazuma med nami in se bomo potrduli da napako odpravimo hitro.

Hvala za razumevanje in lp.

V pon ste me poklicali da boste v torek poslali. Danes (čet) je poštar prišel in odšel....Kdaj lahko pričakujem comp?

Sklic 1488

Računalnik je še v servisu . Plošče je že premontirana. Če bo deloval ok ga pošljemo danes naprej.

Da ne pustim negativen feedback, še tole sporočilo.
Vse se je uštimalo tako kot mora bit. Z računalnikom sem zadovoljen, z trgovino pa tudi. Priporočam.