Topic: Predračun 1984

Lepo pozdravljeni, zanima me kdaj približno lahko pričakujem RAM-e, glede na to da je naročilo bilo oddano danes (04.01.2008; okoli 15 ure)...

Hvala lepa pa lep dan...
GREGA

Re: Predračun 1984

Ram bo poslan še danes, če bo možno najkasneje pa jutri v soboto.

Če je bil ram odposlan NAJKASNEJE v soboto, potem bi moral biti pri meni včeraj (07.01.2008), pa ni prišel tudi danes je poštar že bil tukaj pa ne duha ne sluha o kakšni pošiljki zame. Razumel bom če zadeve niste imeli na zalogi kljub temu da je pisalo da jo imate, samo ne trdite da je pošiljka na poti, če z vaše strani še ni bila oddana.

Kdaj REALNO lahko pričakujem komponento...???

LEP DAN

Ram je bil poslan od nas po pošti slovenije številka paketa 2182.

Lep pozdrav! Mene zanima kako napreduje naročilo na predračun 1907. Koliko mi je znano naj bi manjkali samo še Windovsi  vista 64 bit. Kdaj priblizno jih dobite?

LP Ambrož!

Računalnik je sestavljen in čaka samo na visto, ki naj bi prispela te dni enkrat.

Ok super. Upam da se ta teden.

Pozdravljeni

Ne bom načenjal nove teme. Nadaljujem v Gregovi, ker je moje naročilo po datumu in vsebini zelo blizu njegovega.
Torej, moje naročilo je bilo oddano 3.1.2008 (predračun 1980: 2x RAM Patriot in nekaj opreme za hlajenje) nakazilo pa izvedeno 4.1.2008. Žal sem tudi danes iz nabiralnika pobral samo reklame :-(

Hvaležen bom za kakšno informacijo.

Lp Dare