Topic: 8600GTS

hmmm mam en problem. Mam grafično GF8600GTS pa mam še LC 6550GP če se ne motim imam ta napajalnk. Problem pa je da mi ko pridem v windows xp mi napiše da so problemi z napajanjem in če nočem da pride do kakšnih nezgod naj premaknem na  safe mode saj grafična ne dobi dovolj elektrike. hmmm ali je zadeva resna? zraven kaže še en kabel, izgleda kot tisti 4pinski na matični plošči, kaj lahko to pomeni? aja ker sem napisal da kaže: Pokaže mi sliko in napiše pri tem obvestilu in tudi ni obvestilo kot da je kaj narobe torej ni tsitega rdečega križca (kjer je you must ali mustn't)  ampak windows pokaže kot opomnik torej tist oblaček ki nakazuje you should to do something.

Re: 8600GTS

Si priklopo napajanje v grafično?

<?php echo "MARIO ROPIČ \n"; ?>
cout<<"www.mario-design.info"<<endl;

ah najdu sem napako
nič od tega, vseeno hvala TiG3rB0y, napaka v winsih.......................... windows sux, sam to resno govorim, z neta sem si potegnu X program ker sem dobil namig X zato da nebi bilo kakšne neželjene promocije in tam v temu programu dobiš kontrolo nad elektro........... sem bil laik zato je dobro da prek steama poznam človeka ki oblada zadevo. in je slej ko prej ugotovil kaj je narobe.... trajalo je res 1 dan in cca 14 ur ampak  tipo je ugotovu in me je vodu kaj naj stroim da ne bom česa z**e*u

Če grafična dela brez napajanja, to nevem ker se mi še ni naredlo, da bi jo pozabo priklopit.
En kabel mora it iz napajalnika naravnost v grafično.

MSI K9N SLI|AMD X2 6000+|Patriot DDR2 2x1GB|MSI GF8800GTS 320MB|Seagate 320GB|LC Power 550W|GMC H60| DELL 2009WFP 20"|Logitech V220 Cordless|
MSI GX630X

mal sme prhitu ... smile

MSI K9N SLI|AMD X2 6000+|Patriot DDR2 2x1GB|MSI GF8800GTS 320MB|Seagate 320GB|LC Power 550W|GMC H60| DELL 2009WFP 20"|Logitech V220 Cordless|
MSI GX630X