Topic: nov rač. gamer
kmalu si bom kupo nov rač. zanima me ali se splača kakšen mesec počakat ali ne ? kaj bolš AMD ali Intel.Grafična bi bla Asus GeForce 8800GTX zato ker mam čist novo doma v škatli. kolko rama 4 ali 2GB? Rač. bo za igre 100%
lp.
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Nakup računalnika → nov rač. gamer
kmalu si bom kupo nov rač. zanima me ali se splača kakšen mesec počakat ali ne ? kaj bolš AMD ali Intel.Grafična bi bla Asus GeForce 8800GTX zato ker mam čist novo doma v škatli. kolko rama 4 ali 2GB? Rač. bo za igre 100%
lp.
procesor intel, rama se ti še pa ne splača kupovat 4gb, 3gb max...
aha ka pa matična? ker intel?
Vzameš si AMDja phenoma ali pa 6400+ pa 2gb crucial rama pa asus plato pa si zmago
ja pa bo to dobro na Asus GeForce 8800GTX delalo bolš ko na Intelu Q6600??
Bolš bo delalo na Intelu.
aha kaj pa matična ASUS P5W DH DELUXE podpera sploh Q6600?
js bi na tvojem mestu vzel AMD-ja
zakaj?
aha mam en problem pa da ne odperam nove teme no problem je sledeč mam Asus GeForce 800gtx in igce mi štekajo pa ven me meče pa take fore mam pa xp win zaenkrat.
Kateri procesor pa imaš?
Evo tule maš neke charte procesorjev da se bos lazje odlocil: http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html . Trenutno so za igre najboljši dvojedrniki, če pa kupiš quada ga boš pa lahko imel dlje in ti bo pozneje prav prišel ko bodo vsa štiri jedra izkoriščena. Tale amd 6400+ pa ima za svoj denar kar visoko frekvenco jedra 3,2 ghz. Drugače pa je najbolje če vzameš Intelov procesor ker bi z tvojo GTX bolje deloval kot pa AMD z nVIDIO. Takšno je moje mnenje. FSM
zdej mam amd-ja 3500+ matično mam asus m2n-sli deluxe 2gb rama
Pol pa ne vem ka bi bilo narobe.
poglej ce ti kaksen proces zavzame 100% CPE ... morda je kaksen virus
aja jest sem mislo da zaradi tega ker grafična podpera dx10 mam pa xp-ja ki podpera dx9 ne pa se mi je tko zdelo je to možno??
sestavi.si → Nakup računalnika → nov rač. gamer