Topic: predračun 1907
Lep pozdrav! A je možno da mi kompa stestirate in mi ga čim prej pošlete brez vinsov? Visto pa mi pošlete ko bo prišla.
LP Ambrož!
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Status vaših naročil → predračun 1907
Lep pozdrav! A je možno da mi kompa stestirate in mi ga čim prej pošlete brez vinsov? Visto pa mi pošlete ko bo prišla.
LP Ambrož!
hehe xD
vinsov je mislu. MIslim, da je najpametneje počakati do torka ko dobimo še te Winse. in potem vse skupaj namestimo in pošljemo.
LP!
Ja ok če bo v torek poslano pol je ok! Kr že mal doug traja. vrjetno so mal tut prazniki krivi. Se pravi da bo nekje v sredo ali četrtek dostavljeno?
Ja. sistem bomo vam tudi namestili skupaj z vsemi drajverji. Običajno traja dostava 1 dan tako da bi res nekje v sredo računalnik moral biti pri vas.
Lp! Kako kaj z računalnikom? Ste že naložili visto? kolk vidim je še nimate. A bi se dalo to nekako uredit do konc tedna kr že res mal predougo traja vseskupaj lp Ambrož
Lp! Kot zgleda še ta teden ne bo nič z 64 bitno visto in mojim naročilom. po mojem bi blo najbolš da mi kr 32-tko naložte da rešimo to zadevo. tist euro razlike pa vam lahk po povzetju plačam. Lp Ambrož!
Vista je prišla šele danes. Ker je uvoznik poslal navadno 32 bitno. MIslim, da bomo lahko računalnik poslali še danes.
LP!
O super. In kak je šlo so bli kaki zapleti z računalnikom?
Ne zdaj dela dela odlično brez problemov.
To se pravi da lahk jutr pričakujem računalnik, tipkovnico in miško tako kot je bilo narečeno sam vista bo 32 bitna.
Ne ne! So poslali potem pravega 64 bitnega samo en dan zamude je bil. Danes gre računalnik od nas in bi mogel biti potem jutri pri vas.
Hvala in lep pozdrav!
Vredu najlepša hvala za vse Lp!
Lp a mi lahk pošljete številko paketa za naročilo na predračunu 1907 da v ponedeljek preverim na pošti kr paketa še ni bilo. Lp Ambrož!
Mašima je prišla vse dela ok Hvala!
sestavi.si → Status vaših naročil → predračun 1907