Topic: predračun: 1921
LEp pozdrav!
Ravnokar sem naročil računalnik in me zanima, kdaj bo dobavljiv, ker bom prišel po njega osebno.
Lp
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Status vaših naročil → predračun: 1921
LEp pozdrav!
Ravnokar sem naročil računalnik in me zanima, kdaj bo dobavljiv, ker bom prišel po njega osebno.
Lp
Računalnik je dobavljiv. Pokličemo ko bo gotov.
Kaj je zdaj z matično, zakaj iste ne bi dali, a imate samo eno na zalogi al kako? Pa prosim, če se mi javite na telefon.
Lp
Računalik je gotov. Ga lahko pridete iskat.
No, zakaj ne bi še jaz napisal nekaj pod svoj komentar. Moram povedati, da sem dobil računalnik in da dela vse brezhibno. Res dobra mašinca, lavfa mi vse, še posebej moram pohvaliti cod2 igro:D, kjer sem dosegel 400fps. Drugače pa mi stojijo na 250. Nice. Pohvale trgovini BIT.
EDIT: Edino zanima me še, če je dovolj hlajenja v tej mašini, ker mi je malo sumljivo. Ali bi mi priporočali še kakšno dodatno hlajenje, ali to ni potrebno?
Lp
Kakšne so pa temparature?
Aha, že dolgo nisem gledal te teme. Ja temperature so standardne okoli 50 stopinj, ampak ko igram si pa ventilator na grafični dam na malo več okrog 70% in se fajn hladi tudi pod 30 stopinj. Sem dobil en programček za ventilator. Drgač pa v redu lavfa.
Lp
malo si bom sposodil ...
mene pa zanima, koliko je normalna temparatura procesorja?
za procesor odvisno od modela ponavadi je okoli 30stopinj idealna razen če nisi nek ekstremni navijalec.
jst tut mam enako mašinco kot ljudsko razen matične plate mam Asus M2N-SLI Deluxe
AMD Athlon64 x2 6000+ 3100mHz
Patriot 2x1Gb 800MhZ
Club-3D HD3870 512MB
LC Power 6550GP 550W
GMC H60 2x120+Regulator
Nec AD-7191s
Podobni rezultati v igrah, posebej zadovoljen s Crysis igro lepo laufa tudi na High DX9, DX10 bom počasi sprobal. Temperature grafične so ble na začetko visoke 45-50 brez obremenitve,60-70 obremenitev(igre,...) sedaj pa uporabljam RivaTuner, katerega sem priporočal uporabniku ljudsko za zvečanje hitrosti ventilatorja ko igram dam nekje do 80%hitrosti in temperatura pade na 30stopinj, samo ohišje je zlo hladno saj ima spredaj in zadaj 120mm ventilator z regulatorjem,napajalnik ima 14cm ventilator tko da samo ohišje je hladno, procesor se muči na 25-38stopinjah.
pohvala za trgovino BIT.
js ma athlona 5600 pa mi je normalna temparatura 32 stopinj, ko pa igram pa okoli 40 ...
evo tu sem se mal igrav en screen je ko sem mel na high pa omejene fpsje na 250 in ostali so na maximum pa 125fps omejeni kr zadovoljen.
SLIKCE
sestavi.si → Status vaših naročil → predračun: 1921