Topic: predračun: 2257

Pozdrav,

Zanima me, če bo lahko tole že danes poslano. Hvala za odgovor.

Re: predračun: 2257

Naročeno vam bomo lahko poslali šele v ponedeljek.

Hvala in lp!

V redu. Hvala.

Prejel sem samo 1 paket (ohišje z računalnikom manjka). Lahko prosim preverite ali je prišlo do napake pri vas ali na pošti.

Od nas sta bila poslana dva paketa:

št: 2480   
št: 2479   

Najbolse, da pokličete na loklano pošto in preverite kako in kaj.

Sem ga prejel danes. Malo so neresni na pošti, saj je bilo še posebej označeno, da pošiljka vsebuje 2 paketa.

Kar se vas tiče sem pa zadovoljen in se sigurno še vidimo.

Zanima me, kdaj dobite usb kabel 4.5m? Ko smo se menili po telefonu, so rekli, da bi ga moral prejeti enkrat prejšnji teden.

Lp

Danes smo jih dobili. Pošljemo juter.

LP!

Pozdrav,

Še en problem se je pojavil. Na sestavljenem računalniku so se, po naložitvi win xp, začeli pojavljati BSODi, sedaj pa niti v windowse ne pride več. Sem pognal memtest in je že po prvi minuti okoli 100 erorjev. Z zamenjanim ramom iz druge mašine erorjev ni več, tako da sumim da je palčka OCZ 1GB DDR 800 defektna.

Ker sem imel do sedaj, kljub veliko nakupom pri vas, še kar srečo in mi ni bilo potrebno uveljavljati garancije, me sedaj zanima kakšen je postopek pri tem. Je dovolj če pošljem le ram ali cel računalnik. Poštnino krijem sam ali imate sklenjeno pogodbo s pošto tudi za take primere? V kolikšnem času lahko pošljete nov ram po prejetju defektnega?

Hvala za odgovore in lp, Sebastjan

Najbolse je, da k nam pošljete samo ram. Pogodba je sklenjena z GLsjem 080 23 23 in pridejo paket iskat na dom. Prosil bi, da priloćite garancijski list in kratek opis napake.

Ram je na zalogi in bomo reklamacijo lahko rešili zelo hitro.

LP!

Aha super. Sem ram že poslal danes preko pošte. Priložil sem kopijo računa ter opis napake. Če potrebujete tudi garancijski list, ga lahko pa skeniram in pošljem po mailu.

lp