Topic: wii kot fitnes
Pred sabo imam zanim clanek.
Kar bo zanimalo tudi koga iz bodybuilder teama!
Z igranjem wiija naj bi pokuril v 15 minutah 125 kalorij!
????
A je to mozno?
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Konzole → wii kot fitnes
Pred sabo imam zanim clanek.
Kar bo zanimalo tudi koga iz bodybuilder teama!
Z igranjem wiija naj bi pokuril v 15 minutah 125 kalorij!
????
A je to mozno?
js osebno se nism poizkusil.. ampak sem se pogovarjal že z nekaterimi ki so, baje se ob boksu pošteno utrudiš če zaigraš nekaj rund.. (tudi tolko da se vredo spotiš lahko)
ja je možno, tok kot se sam uigraš tok pa švicaš
Zamisli si, kaj bi bilo če bi igral kakšen Nogomet, še posebej kakšno ligo mislim da so to samo govorice..
lol, sej sploh nebi mogu nogometa igra:P ker tisti senzorji ne nesejo tolko da bi lahko tekal naokol
Verjetno je možno, spoh če igraš wii sport ki vsebuje boks, tenis, golf.. Mislim da bojo začeli tudi s prodajo večih modelov npr. tenis lopar v katerega boš vstavil wii upravljalec in bo vse še bolj realno. Vendar je na internetu že dosti slik ko je wii upravljalec poletel v televizijo ali kam drugam in naredil kr nekaj škode.
to bi pa rad vidu, če veš za kašno nalimaj link.. norci
hahahahah...en ga je zabrisu v strop in mu je žarnco razgnal:P:P
Torej, tega ne bomo probavali doma
Ko sem videl vse to sem si rekel da wiija verjetno nebom imel
Saj, če se ne uigraš preveč ne boš daljinca spustil in res je, da se pri boksu zares dobro prešvicaš. Igral sem boks okrok 6-8 rund( nisem štel) in sem imel Ëmuskl fibr¨še cel teden. Na koncu igranja sem bil že tako zmatran, da niti rok nisem mogel premikati:)
aja 51M3K ti ne bos meu wii-ja ker se je neki ljudi poskodval. z avtomobilom se pa vozis skor usak dan pa te ni cist nc strah pa usak dan vec tisoc ljudi umre
V avtomobilu je dosti bolj zabavno pa napeto, je tak 51M3K ?
sestavi.si → Konzole → wii kot fitnes