Topic: nov procesor

torej namen mam zamenat e6550 za e8400 ?? kakšne so kej karakteristike, in če si kšn že lasti e8400. baje naj bi se le ta procesor pregreval s stock hlajenjem ??

lp uros

lep pozdrav UROŠ

Re: nov procesor

E8400 res dobr procesor. Mam oc na 3.6 GHz in doseže z hladilnikom asus arctic square povprečno 35-40 stopinj.
Lp

ASUS P5E|Intel Core2Duo E8400 @ 3.6GHz|Mushkin DDR2 4GB KIT|XFX 8800GTS 512|WD500GB|LC Power 700W

koliko pa mislte, da je e6550 še vreden. str je pol leta, na njem ni blo nobenga oc in podobnih stvari??

lp uros

lep pozdrav UROŠ

Na bolhi se prodajejo od 136-170€ wink

no a mi zna se ksn povedat kej o e8400 procesorju, al je res da naj bi se pregreval ??

lep pozdrav UROŠ

Jaz sicer nimam E8400 ampak vem da se dosti ljudi pritožuje da jim v bistvu kaže napačne vrednosti glede temperature. Zdaj težko rečti če se pregrevajo z tovarniškimi frakvencami, samo z dobrim airflow skozi kišto po mojem nebi smelo biti težav.

E8400 se ne pregreva ker je narejen v 45 nanometrskem procesu in je zato veliko hladnejši.

ok, hvala za use info, po pomoje kr ta procesor padu (zgresit nemam kej) wink

kako pa je z garancijo? komplet pc sm kupu pr matjažu, kaj morm narest da mam posebej garancijo za procesor, če jo sploh mam ??

Lp uroš

lep pozdrav UROŠ

Z vse izdelke, ki so bili kupljeni pri nas je garancija.

ja, mogoče sm narobe napisu v prejsnm postu, pa useen. kako se ta garancija prenese na drugo osebo, fotokopija računa oz gar. lista???

lp uros

lep pozdrav UROŠ

Res da so učasih pr e8400 napačne temperature. Včasih mi že ob zagonu računalnika kaže 45 stopinj kar pa mislim da ni možno.

ASUS P5E|Intel Core2Duo E8400 @ 3.6GHz|Mushkin DDR2 4GB KIT|XFX 8800GTS 512|WD500GB|LC Power 700W

Najbolse, da mu prilozis kopijo garancije računa.