Topic: error loadin operating system

na nov comp sem si probo nalozit win xp.. pa mi je tam ko more bootat napisalo error loading operating system.. a je to mozno da slucajno rabim 64 bit xpje? ker te ko sem instaliral so 32, v navodilih se mi zdi da pise da mors met 64. pa 4 gb rama mam.

-pol pa se mam problem z visto. nevem zakaj mi noce delan wireless na njej. instaliram driverje pa se comp obnasa kot da jih ni, kot da jih nisem instaliral, ceprav na xpju in na drugem kompu vse normalno deluje sem probal s kartico pa tem.. sam na visti ne.. sem slisal da ma vista probleme z wireless networking.

ce ma kdo kake nasvete, podobne probleme, al pa kaj koli za v pomoc naj pove PROSIM tu.

hvala vam

Re: error loadin operating system

Probaj s temi navodili:

http://www.autho-rity.info/2008/02/26/v … -problems/

neke sem se igral z nastavitvami za boot al sata v biosu pa sem neki zje***. tam ko je enchanced driver sem spremeno pa neki raid sem dal.. pol pa sem restartal pa mi kista kar ta na zacetko loadinga ostane ko ti pisejo mh rami pa to.. spodaj pa pise auto detecting sata port 1... pa nemorem it v bios nic... kar freezne tam pa obstane.. nic nemorem narest... kaj bi to lahko bilo

Reši še te samo reset matične plošče. Najdi baterijo na matični plošči, jo vzami ven za par sekund, jo daj nazaj noter pa vklopi PC pa idi v BIOS-e. Vse nastavitve bodo resetirane in bodo nastavljene na privzete

<?php echo "MARIO ROPIČ \n"; ?>
cout<<"www.mario-design.info"<<endl;