Topic: Virus
Na svoj laptop sem dobil virus. Imam antivirusni program NOD32 kateri pa virusa noče izbrisati. Prosim za nasvet kako se naj rešim virusa???
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Težave s strojno opremo → Virus
Na svoj laptop sem dobil virus. Imam antivirusni program NOD32 kateri pa virusa noče izbrisati. Prosim za nasvet kako se naj rešim virusa???
probaj s bit defenderjem je zelo dobe anitverosni, potem si pa še počisti registre s RegCleanerjem. aja najprej pa idite pod nazorno ploščo in izbrišite wse takšne programe ki jih jih niste vi naložni ( kakšni toolbar,...).
Če pa ni druge pa formaterat
Sej nejraje ga bi formaterau sam zdej nimam windowsa. Pa sm ga probau s partisa downlodat pa mi ga noče. Sploh se noče povezat pa sm probau več različnih windowsov. A mogoče kdo ve zakaj se noče povezat???
Hvala za nasvet. Bom probau pa bom javu ce bo delal.
Jst sm si naložu AVG Anti-virus. Sam zdej pa nevem kako se virus zbriše.
Naloži si BItDefender ali pa Kaspersky, pa samo zaženi popolno skeniranje, ostalo pa bo poskrbel antivirus sam
Sprobaj obnovit sistem na datum preden si dobu virus. Aja pa AVG is the best!!!
Kako se pa obnovi sistem na datum preden sem dobiu virus???
Če ne pa sprobaj z avg-jem preiskat comp. Pol pa počisti comp s CCleaner. Evo linka od CCleaner: http://www.anvip.com/dl_info.asp?id=1777
Kako se pa obnovi sistem na datum preden sem dobiu virus???
klikni >>start//programi(programs)//pripomočki(acessiors al nekak tk)//sistemska orodja//obnovitev sistema<<
odpri klikni naprej izberi datum in obnovi
Sm probau obnovit sistem na datum predn sem dobiu virus ampak ne pomaga.
Kaj ti napiše NOD32 lokacijo virusa? Če ja potem lahko lepo mirno greš v safe mode poiščeš virus ga deletaš če se ga da
In kje je safe mode?
Bom ti ja to zvecer zrihtu
Sam poisci mi lokacijo virusa
In kje je safe mode?
Ko zaženeš računalnik stisni F8 in potem se ti pojavi meni z veliko opcijami med drugimi tudi safe mode
sestavi.si → Težave s strojno opremo → Virus