Re: Slike za tekmovanje za naj mod ohišja
Jaz bom verjetno nabavo, trenutno je out of stock. Sem obklukal da me obvestijo kak bo zaloga
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → PC modificiranje → Slike za tekmovanje za naj mod ohišja
Jaz bom verjetno nabavo, trenutno je out of stock. Sem obklukal da me obvestijo kak bo zaloga
No, ti to nabavi pa stestni pa bomo vidli kak se obnaša pri toplih čipih če je res učinek tak dober al pa spet videz vara
Verjetno si gledal tule
http://www.aquatuning.de/product_info.p … ooler.html , dobijo jih pa 23.07.2007...
Cena 50€/kom +ptt.... tam okoli 120€
Če boš naročil, si naroči še y priključke, da jih boš lahko vezal vzporedno, da ti ne bo preveč padel pretok vode...
Kdaj in kje se pa objavijo rezultati tekmovanja?
To tudi mene zanima, tekmovanje se je že zdavnaj zaključilo
Cakamo, da nam mojster php naredi moznosti glasovnja v pubb! Menda v kratkem!
No, če mu bo uspel otak super
@51M3K
Si že nabavil hladilnike za ram? Če si, daj malo poročaj, da vidimo če se res dobro obnesejo....
@admin
Kako kaj zadeva z glasovanjem za tole temo, tekmovanja je bilo konec že mesec+ nazaj...?
@rk7254
Nisem še šel v nabavo ker imam trenutno sposojene ballisitxe, zaj počasi pridejo moji nazaj, takrat bom razmišlal dalje.
Problem je da ko sem si računal vse skupaj pride dvojna cena hladilnika, nebom rekel da nisem pripravljen toliko dat, zanima me če mislite da bi mi lahko kako podjetje, npr. cool-pc če bi jih kontaktiral, do mene to spravilo ceneje. :S
Kaj pravite fantje, hlajenje rama je pomembno
edit: double post zbrisan, siol pa to..
Pri navitem (dvig voltaže preko 2,3 V) se ti ballistixi ali pa kateri drugi kar grejejejo in je hlajenje potrebno/zaželjeno... Seveda bi zadostoval kakšen ventilator, vodno pač lepše izgleda, boljše hladi, je neslišno in ne rabiš čistiti prahu... Vodo pa zamenjaš enkrat letno (prej seveda "kemično" očistiš bloke in cevi)...
Če navijaš 1x na mesec, si lahko kr z ventilatorjem zadovoljen.. Jaz ko sem moje navijal, čeprav je bilo samo 2.0V sem jih hladilm stock rebra + hišni ventilator.
Vem ja sej bo treba vodno, tisto z ventilatorjem pomaga, ne pa dosti, voda bo ziher naredla svoje
Voltaže mario so pr meni 2.45
@admin
Kako kaj zadeva z glasovanjem za tole temo, tekmovanja je bilo konec že mesec+ nazaj...?
Zgleda, da si spregledal par postov nazaj...
Bilo bi lepo, če bi vsaj rekli kdaj se bo glasovanje začelo (končalo)... ???
Izgleda tako, kot da bi vsi pozabili na tole tekmovanje, hote ali nehote...???
Sramota!
Naredite javno tekmovanje in obljubljate nagrade, potem pa ni rezultatov, ni nagrad, ni ničesar... <--- protizakonito
Nove člane foruma bi lahko pridobili tudi na kakšen drugi način!
Sicer pa saj veste, dober glas seže v deveto vas, slabši pa še dlje (slednje velja za vas!).
kaj češ, saj ramov za 3d mark tekmovanje tudi noben ni prejel
Glejte vse nagrade so bile ali pa bodo poslane. Morte razumet, da tudi ni cisto vse odvisno od nas. Če uvoznik nima zaloge oz prehitro poknjiži komponente, ki jih še ni prijel jih tudi mi ne moremo izdati.
Lahko pa vsi, ki jih niste prijeli v isti vrednosti izberete druge izdelke in bo mogoče nam in vam lažje.
Samo prosim, da se telefonsko obrnete na 02 82 77 683 in zahtevate Matjaža.
Polsani pa so bili
zbogi - patriot 2x1gb kit (številka paketa 1391 pošta slovenije)
Moonman - OCZ 2x1gb platinum (številka paketa 1390 pošta slovenije)
@admin
Prejeli nagrade???? Saj še po treh mesecih niste glasovanja uredili! (tema za pc modificiranje) <---- nekatere stvari so odvisne od vas.
Saj zaloga je (preverjeno na sestavi.si)! Težko vam je podarit zadeve!
Najbolje bi bilo, da zedeve uredite korektno, hitro in tako kot ste obljubili!
Vsak naslenji dan je nezadovoljstvo večje in namesto dobre reklame si pač ustvarjate slabo.
Edit: Typo
Sorry!
Zatipkal sm se.
Lahko pa vsi, ki jih niste prijeli v isti vrednosti izberete druge izdelke in bo mogoče nam in vam lažje.
In to pomeni da sploh glasovanja za modificirano ohišje nebo ali kaj???
Kaj ni bilo enkrat receno, da se bo vsak mesec nagradilo nekoga, ki bo naredu vsaj 20 postov, enkrat sem nekje cidu to temo, samo je zdaj ne najdem vec, ali sem samo sanjal.
sestavi.si → PC modificiranje → Slike za tekmovanje za naj mod ohišja