Topic: Akcije v računalniških trgovinah
Predlagam, da se tukaj zbirajo podatki o akcijah v spletnih trgovinah, kje se da določeno stvar najceneje kupiti (če ste zasledili slučajno ali pa ste nakupovali)
You are not logged in. Please login or register.
sestavi.si → Strojna oprema → Akcije v računalniških trgovinah
Predlagam, da se tukaj zbirajo podatki o akcijah v spletnih trgovinah, kje se da določeno stvar najceneje kupiti (če ste zasledili slučajno ali pa ste nakupovali)
Huh to mislim da bo malo težko, ker so stvari vedno cenejše v spletnih trgovinah.
Predlagam da ko izdelek iščete napišete izdelek tukaj in vam bo kdo povedal kje je najcenejši.
Drugače pa preverite na strani www.ceneje.si v iskalno okno vpišite izdelek in nazaj boste dobili rezultat o cenah v posameznih trgovinah od najcenejšega do najdražjega.
Lp
Sestavi.si vse zrihta poceni
meni nekak ni fer do trgovine, da bi se tukaj objavljali produkti, katere dobite pri drugi konkurenčni trgovini ceneje..
Ok. Sedaj sem pa tole preveril na ceneje.si in v 90% je sestavi.si cenejši. Poskusil sem razne matične plošče, procesorje in trde diske (po enega ali 2 od vsakega)
Ker nekaterih artiklov sestavi.si ne poseduje ali pa na ceneje.si niso posodobili je rezultat nekje +-90%, kar je vseeno še vedno odličen rezultat.
Se opravičujem lastniku trgovine, da sem dvomil vanj glede cen.
Če ne bi bili prepričani v ugodne cene, bi že zdavnaj uporabli cenzuro na tem postu!
Dobra trgovina (Sestavi.si) gleda na stranke in ne na svojo rit
in to je edini predpogoj, da obržiš stranke.. tako da, kar tko naprej
S tem se pa strinjam -- če preverjaš na ceneje.si, je sestavi.si med najcenejšimi, ponavadi pa kar najcenejši. Pa še na Koroškem -- my kind of shop
Malo reklame!
www.sestavi.si je tako ugoden, da pri nas kopuje tudi www.ceneje.si
Mislim, da za internetno prodajlano ni večjega priznanja, kot pa da pride naročilo za komponente od ceneje.si!
zanimivo, le tako naprej faster, harder, sestavi.si
To pa je res zanimiva novica, da ceneje.si kupujejo pri sestavi.si
Je neka čast doletela sestavi.si
Kr tko naprej!
sestavi.si → Strojna oprema → Akcije v računalniških trgovinah