Topic: Napaka

Danes delam za računalnikom in mi kar naenkrat vgasne se pojavi blue screen in piše da je prišlo do neke napake v ramih,... (to je najvrjetneje napaka od windowsov če se ne motim) Pisalo je če se ti to pojavi prvič resetiraj,...

Potem pa čez kakšnih 5 minut se mi računalnik kar sam resetira pojavi se črni zaslon z nekakšnim logotipom levo zgoraj piše ap da je problem z CPU-jem. Ob vsaj 10x resetiranju sem le uspel prižgati računalnik v windowse.

Kaj bi bila lahko napaka?

Re: Napaka

OZdaj sem igral igro in mi kar naenkrat zaštekala prej še nikoli. Sem resetiral rač. pa se je pojavlo unknow CPU detected (mislim, da je pisalo nekaj takega). Potem reštartam še enkrat in ko že mislim da bo pisalo pozdravljeni je spet resetiralo računalnik samo...

Si kakšne driverje, Bios nadgrajeval?

Nič

5 (edited by Mc Čun 2008-08-18 20:56:31)

Pa drugače zdaj lahko prideš v windows? Če ja potem malce preveri CPU temperaturo smile

Nazadnje mi je takšen BlueScreen rešil BitDefender. Probaj kompa preskenirat u nulo (antivirus, anti-spyware, anti-malware, register)...

<?php echo "MARIO ROPIČ \n"; ?>
cout<<"www.mario-design.info"<<endl;

7 (edited by Mohic 2008-08-19 08:50:27)

Pa zdaj spet. Kar naenkrat zašteka vrže spet tisti logo ampak ne piše CPU ampak overclocking faild. Po skoraj 10x resetiranju sem računalnik končno prižgal. Pa še to Ko sem ga prižigal mi vsaj 5x ni pokazalo ka jse dogaja na ekranu ekran je dobil oranžno lučko namesto modre in tako ostalo do nadalnjega.

P.S:Kje preverim temperaturo?

Lahko tudi v biosu pod hardware monitoring smile

Ste že ugotovili kaj novega. Sem bral po najrazličnejših forumih in imajo nekateri isto napako. Vsi sumijo nagrafično rame matišno ali procesor. A ker so v servisu že naredili test ramov in zamenjali grafično je izbira še manjša. Kaj v ipravite, kaj bi bilo lahko narobe ?

Probaj scan disk pognati, to je meni rešilo probleme na stari kišti wink

Nimam računalnika doma sploh big_smile

Admin a ste ugotovili kaj novega z mojim računalnikom ?