Topic: ZAGON NOVEGA PC ?!?!
Pozdravljeni !
Naj kar opišem zadevo. Včeraj kupil nov računalnik po komponentah ki so naslednje: Asus Rampage Formula, E8500, HD4870X2, 2*2Gb corsair dominator, 750W corsair, F1 750 Gb diska in pa DVD-RW. Seveda se doma takoj ves vesel lotim sestavljanja. Vse gre super delam vse kot treba priklopim elektriko in zaženem. Super ! NAstavim uro v biosih in pa od kod mi naj boota. Shranim nastavitve in ponovno zaženem. Vstavim DVD z Windows Vista ultimate x64 in pričnem z inštaliranjem. Vse gre kot treba ko pa pride do 83% se ustavi... Ne premakne se niti za %. Čakam in pustim da dela svojo. Nakar se računalnik sam od sebe ponovno zažene. In od takrat se sam avtomatsko zaganja vedno znova in znova za slabo sekundno včasih 2 sekundi (kak mu je volja) ... Nikoli pa ne tako daleč da bi prišel vsaj do biosov al pa kaj. In to dela tako dolgo dokler ne izklopim elektrike.
In zdaj jaz vas vprašam KAJ BI LAHKO BLO TO NAROBE in vas PROSIM , da mi POMAGATE. Naj povem še to da mi je en svetoval naj izmaknem en ram in poskusim samo z enim. Ker bi naj ble tote matične "muhaste"... Sem poskusil in spet isto. Prosim pomagajte.
Če je komu ki bi znal rešit zadevo me lahko doda tudi na msn bratusa_M@hotmail.com
Za vse odgovore se vam iskreno zahvaljujem !