Topic: CoD4: Notice Server Disconencted....
No ja...
Takoj ko je prišla grafična sem seveda, sprobal CoD4.
Vse lepo, inštaliram, crackam, potem pa probam en server prek xfire-ja pa mi je pisalo: Notice: Server Disconnected.
No ko mi je to že dosadlo sem ga zbrisal. Čez nekaj časa pa si frend naloži CoD4 pa mu piše isto. Je pa(seveda tak ko zmerm če nekaj ne dela) znorel dobesedno. Pa je nekaj sprobaval in na koncu je ugotovil da je kriv Cd-Key.
No jaz spet naložim, crackam in zamenjam Cd-Key. Vse lepo in prav dokler se ni morala zamenjati mapa!
In spet isto: Notice: Server Disconnected. Znorim, dam reconnect v konzolo se mi poveže in normalno dela. Pri npr. CoD2 in CoD1 mi pa ni tega nikdar pisalo. Zdej vsakič ko grem na bilokater server mi takoj na začetku piše Server Disconnected al pa (če mam sreče ) mi ne. Mi pa piše (seveda obvezno, drugač negre zgleda) piše ko se naloži druga mapa. Ali kdo mogoče ve zakaj mi to napise?
P.S. Res je pa tudi da je moj računlanik star že toliko da podpira matična sam AGPx4 (se pravi 5 let).
Edit: Aja, pa nalaga se mi mapa isto eno 30 sekund pr enem frendu pa borih 10 sekund. Res je pa da mam ja 786 MB rama on pa 1GB+265MB. Problem?
P.S. Ma kdo DirectX10? Zato, ker ga jaz nemorem nikjer najt za download-ad?
[img]http://www.shrani.si/t/1k/PQ/yDjcpXd/ah16eo9l78e.jpg[/img]